kto wypisuje niebieską kartę?
kto wypisuje niebieską kartę?
moja pani kierwonik pomogła wypełnić facetowi niebieską kartę i podrzuciła mi ja na biurko.
Ja jestem osobą do spraw adm-tech. ZI.
Czy w takim przypadku ona wypełnia niebieska kartę i zwołuje zespół????
Ja jestem osobą do spraw adm-tech. ZI.
Czy w takim przypadku ona wypełnia niebieska kartę i zwołuje zespół????
Re: kto wypisuje niebieską kartę?
Pierwsze słyszę o takim czymś... u nas niebieską kartę wypełnia albo policjant który przyjął zgłoszenie albo pracownik socjalny który idzie w środowisko na zgłoszenie. potem do kierownika się przekazuje niebieską kartę a on przekazuję do zespołu.
no widzisz a u mnie jest własnie tak. !!!
bądź mądry i zrób coś z tym.
przewodniczacy chyb musi iść do kierowniczki i powoedzieć żeby wypełniła NK albo przekazała do pracownika socjalnego bo nie wiem
bądź mądry i zrób coś z tym.
przewodniczacy chyb musi iść do kierowniczki i powoedzieć żeby wypełniła NK albo przekazała do pracownika socjalnego bo nie wiem
Wypisuje ta osoba, która przyjmuje zgłoszenie ,a nastepnie przekazuje Przewodniczącemu ZI.
to Ty, jako osoba adm.-tech., podrzuć NK na biurko przewodniczącemu ZI, bo to do niego musi trafić, zgodnie z przepisami.
a jak karte wypełnia i podpisuje osoba adm-tech czy to zbrodnia.? nie jestem pracownikiem socjalnym ale pracownikiem ops.?
Przedstawiciel OPS!!! Nie musi to być pracownik socjalny!
NK jezeli chodzi o OPS to wypelnia przedstawiciel OPS nie musi to byc pracownik socjalny a nastepnie niezwlocznie nie pozniej niz w ciagu 7 dni przekazuje przewodniczacemu ZI ot tyle przepisy
Co rozumieć jako przekazanie przewodniczącemu? Data wpłynięcia do sekretariatu czy też kancelarii MOPS? U nas jest taka osoba przewodniczącą co to jej nigdy nie ma w pracy, nie chcę żeby termin poleciał na przekazanie. Jak to zinterpretować?
Oprócz kto wypisuje niebieską kartę? - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
Jak pomóc młodej uzależnionej matce
kto zakłada NK - wątpliwości kilo ;)
SAC a POMOST
pochówek
oświadczenia członków Grupy Roboczej
niebieska karta
wywiad a niebieska karta
pomocy
niebieski zawrót głowy
zakończenie procedury
Wzór
nieodpowiedzialna kobieta
Sprawa o przemoc trafiła do prokuratury...
ZI
Pytanie ?
NK- refleksje z praktyki