Kurator społeczny-wynagrodzenie
Re: Kurator społeczny-wynagrodzenie
to nie tylko u berty takie eldorado u mnie też ta sama praktyka plus wyjazdy w teren samochodem ops. tylko jeden kurator robi to po godzinach, nikomu niczego nie zazdroszczę, ale ta rozpacz na forum to przesada.
Ja dostaję 43zł za nadzór:) woj.śląskie. Będę jednak rezygnowała(przeprowadzam się)-i szukam z tego powodu kontaktu z kuratorem rodzinnym z Wadowic. Jeżeli takowy ma ochotę udzielić mi paru informacji podaję maila: [email protected] :)Pozdrawiam wszystkich społecznych
Chciałabym zostać kuratorem społecznym , jestem pracownikiem socjalnym , czy ktoś wie , jak sprawa wygląda w Koszalinie , tzn. czy jest w ogóle szansa , bo słyszałam ,że nie ma szans ? Znajomy kurator mówił, że jemu dołożyli więcej podopiecznych , a nie chcą zatrudniać nowych . Może też ktoś wie , ile płacą w Koszalinie ?
co za zawistne *****
A MYŚLICIE ŻE INNE GRUPY ZAWODOWE NIE WYKONUJĄ CZYNNOŚCI KURATORA W CZASIE PRACY NP NAUCZYCIELE
A MYŚLICIE ŻE INNE GRUPY ZAWODOWE NIE WYKONUJĄ CZYNNOŚCI KURATORA W CZASIE PRACY NP NAUCZYCIELE
akurat!!! a wszelkie dodatki??? 6000 nie wyjęte!
Oprócz Kurator społeczny-wynagrodzenie - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
obiady w szkole
GOPS-y DO LIKWIDACJI !
specjalistyczne usługi opiekuńcze
Widziały gały jaki zawód brały!
HIPOLITOWO
Czy studenta zaliczamy do członków rodziny?
EFS dla OPS cz. XI
odzieżówka
wezwanie na ZI dla sprawcy przemocy
opieka szkodzi nie pomaga
nieodebrany zasiłek okresowy
Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy
czy osoba zarejestrowana w PUP może mieć zasiłek stały
Wywiad alimentacyjny
Zasiłek specjalny celowy bezzwrotny
pomysł na projekt socjalny