kwlifikacje - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 23 sty 2015, 18:06

No dobrze ale gdzie zgłosić takie podejrzenia i w jaki sposób?
kamila123

Napisano: 23 sty 2015, 20:57

No wlasnie mam ten sam problem...to jest donos na kolezanke z pracy
...juz pisalam z delegatura ze anonimow nie przyjmuja ...podpisac sie
hania1-

Napisano: 23 sty 2015, 21:57

Ja właśnie aktualnie nie pracuje, bo etat otrzymała osoba bez kwalifikacji. Może podpisać się wymyślonym imieniem i nazwiskiem?
kamila123

Napisano: 23 sty 2015, 22:11

Tylko oni potem odpisuja podasz zmyslony adres......tez tak myslalam tylko ja sie zastanawiam nad mpips bo nie sadze zeby delegatura nie wiedziala ,w moim pdzypadku,przez tyle lat ,tyle kontroli. Albo wyslac do mpips i dac do wiadomosci delegatury
hania1-

Napisano: 25 sty 2015, 20:24

Ja pie.! Żałosne. STASI, UB i ten pionier ktory doniosl na wlasnych rodzicow do NKWD byłby z Was dumny...
Wkurzony

Napisano: 25 sty 2015, 20:30

A KWALIFIKACJE to miedzy innymi poprawna polszczyzna... Tytuł posta wskazuje na IGNORANCJE i NIEKOMPETENCJE...
Kapuś

Napisano: 25 sty 2015, 21:57

Te kapus a ty chyba masz cos na sumieniu...faktycznie zabraklo w poscie jednej literki to swiadczy o moich kwalifikacjach...ale sie usmialam
hania1-

Napisano: 25 sty 2015, 22:08

A czemu chcesz tej osobie zaszkodzić? Ona może być lepszym pracownikiem niż wy wszyscy razem wzięci. Wkurzałbym sie wtedy kiedy byłaby ona rodziną osoby decyzyjnej. Ta robota kiedyś wcale nie wymagała studiów a mimo to ludzie dawali radę. Ważniejsze od papierka są cechy takie jak kreatywność, empatia, szybkie uczenie się, zaradność, otwartość, znajomość Office, kompa, chęć rozwijania się i dokształcania. Ustawa jest to obczajenia za tydzień albo i krócej.
Kapusiów się niszczy. Im się nie wybacza. Jeżeli ciebie jej zatrudnienie nie zaszkodzi to daj sobie spokój. Niech się martwi dyrekcja. Jeżeli chcesz na chama donieść to spodziewaj się problemów w przyszłości. Ludzie bywają okrutni i zemstliwi.
Ares

Napisano: 25 sty 2015, 22:25

Dzieki ares ....masz racje ...tak jak juz pisalam troszke sie przelalo ..ciezka to jest decyzja ale tym bardziej niemoge patrzec na te swinstwa robione ludziom...pozwolcie ze decyzja bedzie nalezala do mnie ! Nie znacie sytuacji takze nie oceniajcie! Zapyta.tylko czy jesli wysle do mpips anonim to potraktuja powaznie czy musze sie podpisac
hania1-

Napisano: 25 sty 2015, 23:02

Trzeba podpisać by potraktowali poważnie.
Nie rób tego jeśli problem dotyczy tylko braku papierka. Czasem warto olać literę prawa. Liczy się efektywność.
Pracownicy mający kwalifikacje ale działający na szkodę klienta są nietykalni bo mają papierek?
Ares

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem