Last Christmas, Kevin i zakupy czyli jak obchodzimy święta? - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 29 lis 2014, 20:31

Adam, Emilka, czy towarzysz Diabeł jest autorem powyższych wpisów na temat Świąt Bożego Narodzenia? Apage demony!
AnC

Napisano: 29 lis 2014, 20:39

Tylko tyle wiem o prawosławiu:)
Data 7 styczeń mi utkwiła bo to urodziny mojego kuzyna.

Mów Emilko. Nie wstydź się wiary:P
Inkwizycji już nie ma więc nie spłoniesz na stosie. Nikt nie będzie cię torturować.

Do AnC:
Kim jest diabeł? Kim jest szatan? Czy nie są to synonimy zła, złych cech? Chyba nie wierzysz że diabeł to jakiś byt mający własną postać:)
Masz inne zdanie, wątpisz, rozmyślasz i już jesteś diabłem. Typowe polskie myślenie. Witamy w średniowieczu.
Adam29

Napisano: 29 lis 2014, 21:00

AnC mnie rozbawił do łez...niestety nie będę odpowiadać na tego typu komentarze, ponieważ najzwyczajniej w świecie nie chcę ośmieszyć i pogrążyć tego człowieka. To niedouczony pseudo- katolik,( przepraszam tych MĄDRYCH) nie mniej jednak jak widać wbity w błędne przekonanie, że jest "Pan ktoś".To jeden z tych , który wie, że Papierz był Polakiem ale już nie ogarnia tematu co oznaczają słowa Ekumenizm, które tak orędował Jan Paweł II .

ps. Adam ja nie mogę sobie pozwolić na tego typu dysputy na temat wiary w takim towarzystwie jak choćby ANc i na takim poziomie, ponieważ to skończy się niedobrze - Z przyzwoitości,powagi i odpowiedzialności...-proponuję zakończyć ten wątek.Forum to nie jest dobre miejce.
emilka14

Napisano: 29 lis 2014, 22:04

Czego sie obawiasz?
Ludzi trzeba nauczyć myślenia i tolerancji. Nie ocenia się człowieka przez pryzmat religii.
Jeżeli twoja religia jest monoteistyczna i nie ma fiołów podobnych do Jehowy to możesz śmiało mówić.
W realu też to ukrywasz?
Adam29

Napisano: 29 lis 2014, 22:10

polejcie sobie woskiem wasze kuciapki i kutasy to wam wyjdą wróżby buahahahahahahahaha
...

Napisano: 29 lis 2014, 22:23

Nie pasujemy do siebie.
Mamy własne zdanie, nie lubimy uległości, lubimy niezależność, jesteśmy uparci, bywamy cyniczni, przemądrzali, bezpośredni, do bólu szczerzy. Dwa podobne charaktery mogłyby się pożreć po jakimś czasie. Nie ma sie gdzie uzupełnić. No może za wyjątkiem komercyjnej muzyki:)

Socjalni jak widzę andrzejki w domu spędzają zastanawiając się czym ich klienci w poniedziałek zaskoczą. Ale życie:/

A wiecie że od poniedziałku znowu będą grać do znudzenia Last christmas? Adwent czas zacząć.
Adam29

Napisano: 29 lis 2014, 22:44

niesocjalny a tez w domu, a ja się świetnie bawię i nie zrzędzę jak stary Adam 92 buahahahahaha albo lewatywna emilka buahahahahahahaha
...

Napisano: 29 lis 2014, 22:56

Świetnie sie bawisz w hacie na necie czy kompa wzięłaś na imprezkę by być na necie buhahahahaha!!
Pierwotnie andrzejki były skierowane do niezamężnych kobiet a nie facetów. Dziś bawią się bezpańskie panie.

Dobrze że się świetnie bawisz ale to przykre że jeszcze nie masz chłopa. Masz już swoje lata. Życzę ci bogatego wdowca.
Adam29

Napisano: 29 lis 2014, 23:01

buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
...

Napisano: 29 lis 2014, 23:02

Ja też czasem śmieję się przez łzy. Ostatnio tak miałem na Głupim i głupszym 2.
Będzie dobrze:)
Adam29

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x