PO 5 piwach wniosek-marny nasz los - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 21 lis 2014, 23:58

PISdzielce dążą do władzy, co byłoby dla nas tragedią narodową, PO są nieudolni i nie potrafią zapełnić struktur odpowiednimi kadrami. Wszystko zd.y.c.ha z niewydolności.PIS pod tym względem byłoby jeszcze gorsze (oni znają się wybitnie na wszystkim, zwłaszcza na lotnictwie), reszta to polityczne bankruty, albo polityczny folklor. Czy my kiedykolwiek zrealizujmy założenia skopiowania gospodarki niemieckiej? Czy u nas we wszystkich dziedzinach życia już zawsze będzie panowała prowizorka i religijny fanatyzm? Czy ja chcę wiele? Ja chcę tylko skutecznego państwa świeckiego otwartego dla wszystkich jego obywateli. Ja chcę być obywatelem mojego państwa. Czy ktoś da mi kiedykolwiek taką możliwość?
betonowy

Napisano: 22 lis 2014, 15:54

czy będzię rządziła sekta (PIS) czy mafia (PO) dla nas to nie ma znaczenia.
Assadorin

Napisano: 23 lis 2014, 22:35

to cienki jesteś - tylko po pięciu i już taki upadek morele :lol: :lol: :lol: :lol:
do betonowy

Napisano: 23 lis 2014, 23:44

Raczej frustrująca dezintegracja niż upadek. Boli betonowego to co wreszcie zobaczył, że ci w których pokładał nadzieję są nieudolni, a państwa nie ma, bo je rozłożyli . Teraz tylko zacząć samodzielnie myśleć i działać. Przestań się mazać betonowy. Wydawało się, że jesteś duży.
code

Napisano: 25 lis 2014, 11:22

Jak już zapanuje PISlamska republika, to wszyscy będą mieli obowiązek uczestnictwa w marszach protestacyjnych? Zobaczcie sekciarze - ta wasza kreatura nie miała oporów, żeby iść do Leszka o czerwonej twarzy i robić z nim gescheft. Jednak wspólne pochodzenie do czegoś zobowiązuje.
betonowy

Napisano: 25 lis 2014, 15:14

Póki co POPSL trzyma wszystko i nie zapowiada sie inaczej. mają wszystko i tylko oszukują ludzi.
adelajda81
Praktykant
Od: 24 lis 2014, 14:06
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x