Dlaczego tak łatwo urazić nasze uczucia? - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 20 lis 2014, 20:38

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/bojkot-p ... fuje/tx9kf

Czy prezentem pod choinkę może być płyta Behemoth?
Adam29

Napisano: 20 lis 2014, 22:30

może być jak najbardziej. Taki prezenet na wesoło..dla żartu w całym tego słowa znaczeniu - moim zdaniem.
Czarnoksiężnik Draski- jego płyta- jej charakter ( inny czyli ma być oryginalny), promocja w okresie przedświątecznym - tu zabieg celowy, byle było głośno - doskonały chwyt marketingowy/ przykład komercji w wydaniu czysto standardowym .
Pan Darski mnie nie przekonuje co do swoich rzekomo " magicznych " przekonań. Ale to moje zdanie. Sceniczny jest po prostu .
emilka14

Napisano: 20 lis 2014, 22:46

Dlaczego ma to być prezent dla żartu skoro robię go komuś kto na poważnie lubi behemoth i death metal?
Dzieciątko takich prezentów nie nosi?
Adam29

Napisano: 21 lis 2014, 2:32

Płyta tego zespołu pod Choinkę?... to odpowiednik prezentu w formie "kajdanek" dla więźnia, który odbywa karę dożywocia ;) Takie prezenty z okazji Bożego Narodzenia wręczają sobie dewianci oraz inni wierzący inaczej, którzy nie wiedzą czym są prezenty z okazji Bożego Narodzenia, Choinki, Gwiazdki, albo udają, że nie wiedzą.
chrześcijanin

Napisano: 21 lis 2014, 8:31

bo Adaś nie wierzy, ale prezenty chce. Jak mu mamusia nie da to płacze i kopie. Jak nie widzi w domu choinki i nie powiesi na niej bombek to ma koszmary nocne, a jak nie podzieli się opłatkiem to niestety w nocy się moczy.
Na pasterkę niestety nie idzie bo nie jest w stanie - grawitacja już działa.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 21 lis 2014, 14:47

Z tą pasterką masz rację:)
Adam29

Napisano: 24 lis 2014, 14:40

chrześcijanin pisze:Płyta tego zespołu pod Choinkę?... to odpowiednik prezentu w formie "kajdanek" dla więźnia, który odbywa karę dożywocia ;) Takie prezenty z okazji Bożego Narodzenia wręczają sobie dewianci oraz inni wierzący inaczej, którzy nie wiedzą czym są prezenty z okazji Bożego Narodzenia, Choinki, Gwiazdki, albo udają, że nie wiedzą.

Prezent ma cieszyć obdarowanego, więc jeżeli słucha takiej muzyki, będzie zadowolony. Przecież o to chodzi. Ma dostać skarpetki z wizerunkiem Mikołaja? Już dawno te święta straciły czysto chrześcijański wymiar i nie jest to zasługą tych "dewiantów oraz innych wierzących inaczej" tylko samych chrześcijan. A kto to jest wierzący inaczej???? Wiara to wiara a jest też wolnośc sumienia więc dajmy prawo ( w imię miłości do bliźniego) każdemu wierzyć w co chce.
socjal 123

Napisano: 24 lis 2014, 14:56

Dokładnie. Trzeba mądzre starać się wybierać. czasami można mimowolnie obrazić.
adelajda81
Praktykant
Od: 24 lis 2014, 14:06
Zajmuję się:

Napisano: 29 lis 2014, 17:24

Nie wiedziałem że dzieciątko jest takie radykalne i wybredne.

Byłem cały rok grzeczny więc chcę pod choinkę płytę... Cannibal Corpse.
Adam29

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x