Limity w SOW
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
Limity w SOW
Co z limitami w SOW? Czy macie wprowadzone? Problem się może pojawić, gdy będziemy robić zapotrzebowanie 15 października.
-
- Referent
- Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
- Kontakt:
Re: Limity w SOW
My limitów nie mamy wprowadzonych. Kiedy robiliśmy zapotrzebowanie to nawet nie mogliśmy wystąpić o środki przez SOW bo w zakładce "wnioski o środki PFRON" były pola do uzupełnienia tylko z WTZ i rehabilitacji zawodowej i społecznej, Aktywnego brak. Po drugie nie mieliśmy też szablonu zapotrzebowania, który trzeba było dodać do SOW. Myśleliśmy, że może sami to uzupełnią, ale do dziś nie mamy limitu.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
Re: Limity w SOW
obecnie limity są wprowadzone tylko dla modułu III, kiedy będą na inne zadania, nie mam pojęcia, pewnie coś nie działa 
na infolinii dowiedziałem się, że trzeba pilnować budżetu tak jak to robiliśmy przed SOW

na infolinii dowiedziałem się, że trzeba pilnować budżetu tak jak to robiliśmy przed SOW
Oprócz Limity w SOW - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW przeczytaj również:
Rezygnacja z ubiegania się o dofinansowanie a SOW
Rozliczenie kwoty mniejszej niż w umowie
wniosek do poprawy, zmiania statusu
Załączniki w SOW przy wnioskach papierowych
Wypłata wyższek kwoty czesnego.
AS wniosek po terminie w SOW
Typ Płatności w obszarze D
Wniosek data stempla
poczta w sow
Przedszkole, osoba bezrobotna
Podpis elektroniczny w Aktywnym samorządzie
Moduł III system sow