Czy jest możliwe złożenie wniosku z AS-a bez podpisu elektronicznego? Odebrałam dzisiaj przez SOW wniosek, który nie ma tej ikonki "pokaż informacje o podpisie". Co to dla mnie oznacza, jakąś interwencję muszę podjąć?
Podpowiedzcie, proszę.
Podpis elektroniczny w Aktywnym samorządzie
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Dofinansowania PFRON.
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Kontakt:
Re: Podpis elektroniczny w Aktywnym samorządzie
Nikt nie miał takiej sytuacji? Zrobiłam zgłoszenie do PFRON-u, ale nadal cisza. Nie wiem, co mam dalej z tym wnioskiem robić?
-
- Stażysta
- Kontakt:
Znalazłam ikonkę z podpisem w rejestrze wniosków, wchodząc przez Administratora (totalny przypadek i nie rozumiem, dlaczego nie miałam tego w Realizatorze podstawowym przy wniosku) 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: rozpatrywanie wniosków ze środków PFRON.
- Kontakt:
Wyślij wniosek w ocenie formalnej do poprawy, wniosek musi być podpisany, bo później jak przyznasz dof. to umowa też musi być podpisana.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Stażysta
- Kontakt:
Dzięki.
A czy ktoś wie, czy osoba posiadająca podpis elektroniczny, mimo, że złożyła wniosek w wersji papierowej, może umowę podpisać elektronicznie?
A czy ktoś wie, czy osoba posiadająca podpis elektroniczny, mimo, że złożyła wniosek w wersji papierowej, może umowę podpisać elektronicznie?
-
- Referent
- Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
- Kontakt:
U mnie babeczka złożyła wniosek w wersji papierowej, ja wprowadziłem jej go do SOW-u, a umowę podpisała profilem zaufanym. Nawet się nie zorientowałem, bo myślałem, że przyjdzie podpisać wersję papierową.PCPR-DLN1 pisze: 07 wrz 2020, 12:13 Dzięki.
-
- Stażysta
- Kontakt:
O własnie taką mam sytuację. Dzięki.Milosz90 pisze: 07 wrz 2020, 12:19U mnie babeczka złożyła wniosek w wersji papierowej, ja wprowadziłem jej go do SOW-u, a umowę podpisała profilem zaufanym. Nawet się nie zorientowałem, bo myślałem, że przyjdzie podpisać wersję papierową.PCPR-DLN1 pisze: 07 wrz 2020, 12:13 Dzięki.
Oprócz Podpis elektroniczny w Aktywnym samorządzie - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW przeczytaj również:
Załączniki w SOW przy wnioskach papierowych
Wypłata wyższek kwoty czesnego.
AS wniosek po terminie w SOW
Typ Płatności w obszarze D
Wniosek data stempla
Limity w SOW
poczta w sow
Przedszkole, osoba bezrobotna
Moduł III system sow
Wypłata dof - niższa kwota do wypłaty niż kwota w zawartej umowie
Rozliczenie moduł II wypłata w groszach
Termin ważności zaświadczenia lekarskiego