Majestat - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 06 maja 2011, 9:45

Pomoc społeczna w swym spectrum to zjawiskowa forma monarchii w republice. Wiadomym jest, że samorząd to jedyna w kraju forma rządów na płaszczyźnie gminy jak i powiatu która sama w sobie jest władzą do tego w pełni autonomiczną i pozbawiona możliwości odbierania im tego co ustanowią - czyli całkowicie bezkarna. Jednego czego nie posiadaj w odróżnieniu od posłów senatorów czy tez sędziów i prokuratorów to immunitety jednak patrząc na stany zjednoczone tam nawet kongresmeni i senatorowie takowych nie posiadają czyli wszystko jest prawie jak u obecnych przyjaciół /wcześniej CCCP/
Zaraz któraś mi zarzuci, ze bełkocze - chylę czoła majestatowi gminnemu pracownikom socjalnym którym wszem i wobec jak to w administracji przeszkadza klient.
Przekaz mój owinięty w bawełnę ale prosty - jesteście jak wrzód na dupie czerpiący korzyści z biednych i tworzących owa biedę by pracy nie stracić.
~Klient

Napisano: 06 maja 2011, 10:21

Kod: Zaznacz cały
[ Wpis usunięto jako wulgarny ]
~ej klient

Napisano: 06 maja 2011, 11:33

Słuchaj klioent, chyba masz rację - zlikwidować te cieplutkie stołeczki w ops-ach, a całą kasę na etaty i świadczenia pieniężne i niepieniężne przekazać np. na drogi lub szkoły. Nie będzie pracowników nie będzie klientów i zarzutów!
Kto Cie stworzył Kliencie? Pracownik socjalny?
~Julka

Napisano: 06 maja 2011, 12:09

przecież klienci i pracownicy socjalni to taie perpetum mobile - jedno napędza drugie a drugie napędza jedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~no nie mogę...

Napisano: 06 maja 2011, 12:25

@~Julka Stworzyła mnie podobna tobie istota z kosmosu, czyli majestatu pomocy społecznej jak by tu nic nie robiąc hodować dupsko, za kasę z budżetu, a do tego mieć w dupie potrzebujących.
~Klient

Napisano: 06 maja 2011, 12:31

Kod: Zaznacz cały
[ Wpis usunięto jako wulgarny ]
~Klient

Napisano: 06 maja 2011, 12:34

a ty~ klient nic tylko \"najlepsza baba to własna graba\" i miłej zabawy
~no nie mogę...

Napisano: 06 maja 2011, 12:44

@~no nie mogę.../ nie zapomnij o nawilzaczu bo se zatrzesz fajfusie ups! dzydzełka...
~Klient

Napisano: 06 maja 2011, 13:00

widać sam urzywasz bo o nim pamiętasz - tylko przed paznokietki obgryzaj
~no nie mogę...

Napisano: 06 maja 2011, 14:34

Niestety kliencie reprezentujesz nie tylko chamstwo ale też roszczeniowość do potęgi. Weź się za własne życie i nie patrz w stronę instytucji pomocowych!!!
~Julka

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x