wielka prosba - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 07 maja 2011, 18:29

Witam bardzo prosze o pomoc finansowa mialam probemy z corka strasznie duzo pila dalam ja na leczenie bo dopiero ma 33 lata nie dawno przyszla do domu musialam sie zaporzyczyc zeby ja z tego wyciagnac a teraz nie mamy za co zyc blagam z calego serca o pomoc boje sie zeby znowu nie wpadla w nalug nie mam telefonu ale gg 4224464 lub glogowska1@interia.pl
~pelagia

Napisano: 07 maja 2011, 21:20

Zwracam sie do ludzi dobrej woli o pomoc finansowa na splate kredytu i dlulgi jestesmy rodzina wielodzietna jest nam bardzo ciezko prosze o pomoc kazdy grosz sie liczy pomuzcie nam blagam.Podaje nr.kata PKO prosze bardzo o wplate 41102049260000190201161348,chcialam napisac ze sama wychowuje 5 dzieci,syn ma skaze bialkowa,jest alergikiem ja niepelnosprawna prosze pomozcie nam.
~Pomoc

Napisano: 07 maja 2011, 21:24

?
~Dominika

Napisano: 08 maja 2011, 1:54

Kochane panie niewiem jak wam doradzic jednej pani corka wyszla ze szpitala ale jesli bedzie sie leczyla stanie na komisji dostanie orzeczenie o stopniu znacznym to jest 520 zl do splaty kredytu niewiele pomoze,slyszalam ze sa kredyty oddluzajace tylko niewiem na jakiej zasadzie dzialaja wiem ze do 6 miesiecy jak jeszcze komornik nie zapuka do drzwi nic wiecej nie moge doradzic pomoc wam panie bo niebardzo wiem zycze wam tylko zeby wam ktos doradzil co z tym fantem zrobic moze ktos bedzie wiedzial jeszcze.Pozdrawiam.
~Dominika

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem