zasilek pielegnacyjny dotyczy kruterium dochodu - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 24 maja 2011, 17:24

Szanowna Pani
Bardzo prosze mi napisac czy zasilek pielegnacyjny dotyczy kryterium do dochodu.
Jesli nie a mam go odliczany przea 10-la to gdzie szukac pomocy w odzyskaniu zaleglosci
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
~marek

Napisano: 24 maja 2011, 17:25

dochodu do czego? i jakich zaległości?
~madzia

Napisano: 24 maja 2011, 18:47

Witam mam pytanie mam zasilek staly 70 zl dlatego mam maly bo mam do dochodu wliczone alimenty dziecka i rodzinne i nic wiecej niemam calkowita niezdolnosc do pracy kochani czy alimenty wlicza sie jako dochod do zasilku stalego wogule niemoge wziasc zadnych zasilkow bo mam wliczane alimenty dziecka i wtym jest problem bo niemam na leki bo mam jeszcze oplaty bardzo prosze o pomoc jak to wyglada.
~ Mila

Napisano: 24 maja 2011, 18:59

Czy dodatek mieszkaniowy mnie sie nalezy dom stoj na rodzicow ale mieszkamy osobno jak to wyglada.
~ Roza

Napisano: 25 maja 2011, 22:51

marku, już raz ci odpowiedziałem na to pytanie w innym założonym przez ciebie podobnym temacie:

2011-05-24 11:54
Re: Czy zasilek pielegnacyjny oraz dod. mieszkaniowy sa zaliczane do kryterium dochodu?
wysłane przez ~średniostary dnia 2011-05-24 11:54:42

~średniostary

wg ustawy o pomocy społecznej oczywiście, że wlicza się do dochodu oba te świadczenia. art. 8 ust. 3 i 4 dokładnie określają co rozumie się przez dochód, a czego się nie wlicza do dochodu.
nie ma więc mowy o podstawach do skargi, bądź jakiegokolwiek odszkodowania.

~średniostary

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x