meil aktywujący
Re: meil aktywujący
wiem, że w instrukcji nic nie ma na ten temat, ale dostałam od nich @ żeby im wysłać login administratora więc tak też zrobiłam.
aha no to super, jednym zwracają uwagę a innym nie, i co ja teraz mam zrobić, raz jeszcze im to wysłać czy co?aniulka pisze:wiem, że w instrukcji nic nie ma na ten temat, ale dostałam od nich @ żeby im wysłać login administratora więc tak też zrobiłam.
Przecież login, zgodnie z pismami trzeba podać w temacie wiadomości a nie w jej treści, w treści tylko kod autoryzacyjny. Więc chyba tak zostało u was zrobione czy też nie? Więc nie widze powodu by zwracali na to uwagę, chyba ze nie podaliście tego w temacie.
To są pierwsze 4 znaki z tego hasła z bezpiecznej koperty np ktoś miał : Asy%hpd3 tzn. że kod to: Asy%
czy jeżeli ja jako pracownik OPS zostanę administratorem gminnym i nie uzupełnię do 18 grudnia informacji o użytkownikach to po 4 stycznia mając już uprawnienia adm będę mogła dodawać nowych użytkowników? wcześniej kierownik był user01 a ja user02, w kopercie przyszły tylko dane dla user02. i jeszcze w piśmie z MUW jest mowa że około 20 grudnia będą generowane raporty z odbycia szkolenia ale czy to my mamy generować te raporty czy "góra" sama to zrobi?
u nas tez bylo dotychczas dwoch uzytkownikow, a przyszla tylko 1 koperta dla uzytkownika, wiec zarejestrowalam sie jako admnistrator gminny, wyslalam maila zgonie z instrukcją, przeszlam szkolenie, i czekam co dalej,
musisz tez miec upowaznienie wojta zeby moc się prawnie logowac do nowego systemu
musisz tez miec upowaznienie wojta zeby moc się prawnie logowac do nowego systemu
Oprócz meil aktywujący - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Student zaoczny
JAK WYSŁAĆ MEILA??
Zaraz mnie coś STRZELI
problem z logowaniem
pismo - pozytywne rozpatrzenie
Koszt przedłużenia KDR
Przyznawanie KDR
Co to tzreba zrobić do 18.12.2015
"sprawozdnia" z posidania sprzętu KDR
czy ojcu tez przyznac kartę?
koszt wydania duplikatu