Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 35 z 47    [ Posty: 461 ]

Napisano: 14 lut 2015, 12:00

Czyli wniosek prosty. Jakaś grupa szykuje sobie miejsca. Pani A i Pan T najdłużej do wyborów.
Anna 2

Napisano: 15 lut 2015, 9:12

Zwykle nie ważne, kto i na jak długo. Ci na górze zawsze sobie poradzą. Spadają na cztery łapy. no i na emeryturę kiedyś trzeba odejść. Ważne , żeby już nigdy nie było takiej masakry, jaką zrobiono wcześniej (i pamiętajcie, nie zrobiła tego jedna osoba.ta, którą wszyscy mamy na myśli, była wyjątkowo podła, bo nas zdradziła dla materialnych korzyści , ale pozostali się wywineli. Bądźcie lojalni wobec siebie i trzymajcie się razem. nie pozwólcie się sklocic i podzielić. Wyciągnięcie lekcję z tego co się stało. Góra i dół to zawsze inne perspektywy.
Juhas

Napisano: 19 lut 2015, 22:48

Kwik, kwik, polityka...
Kwik

Napisano: 20 lut 2015, 23:35

Kwik, kwik, polityka
Kwik

Napisano: 21 lut 2015, 11:53

Co to ten kwik?
pseudo

Napisano: 26 lut 2015, 23:04

A ja powiem tak , ogromnie raduje mnie że ta krowa na szczudłach poszła won!!!!!! Ktoś dyrektorem musi być Pani Ania wygląda na życzliwego człowieka nie mam nic do tego a wprost przeciwnie chwała władzy że wreszcie przejrzała na oczy i pozbyła się oszołoma z manią wielkości który jątrzył i tylko czyhał kogo jeszcze by tu zwolnić z pracy nie wiem czego żałować tego " imperium zła"? A jeśli to fisia pończoszanka nadal nie wie za co wyleciała to ją mogę zaraz oświecić:
bo żeś kuźwa szacunku do ludzi nie miała, bo tępa jesteś jak cep, bo tym co cię na to stanowisko wynieśli palec pokazałaś i jak byś honor miała to ci tylko seppuku zostało bo pozbawiona jesteś jamochłonie pieprz.... tego co u ludzi z miasta najważniejsze TWARZY i tyle bujaj się :lol:
a co

Napisano: 01 mar 2015, 16:50

pseudo

Napisano: 04 mar 2015, 23:47

ha ha

Napisano: 05 mar 2015, 19:15

...a ja mam pytanie, jak czują się teraz osoby, które tak entuzjastycznie kibicowały dyr Eli z Żyrardowa? Jak czują się teraz panie kierowniczki, które wiedząc, że ta pani działała wbrew prawu i w sposób niegodny, milczały ,a nawet stały się jej dobermanami?
Juhas

Strona 35 z 47    [ Posty: 461 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x