No faktycznie tamaro t-.szła Anita w ramię w ramię z siwym ch...m tadeuszem-jako jedyny kierownik ze wszystkich placówek OPS i Ś.O.O należała do związków zawodowych,jej synek miał 6 tygodni a dla niej było uszykowane też wypowiedzenie we wrześniu 2012r. A zresztą nie chodzi- tępa tamaro- o bycie czyjąś ulubienicą tylko o to ,że sukinkoty znów mają w d...e prawo-kobieta wracająca z urlopu wychowawczego nie może być przez rok zwolniona.
Czy Anita przyjęła to wypowiedzenie a jeśli tak to czy zamierza coś z tym zrobić , nie musi godzić się z bezprawiem i z sukinkotami łamiącymi prawo ::: A poza tym jak tam kontrola sprawdza czy prowadzona jest praca socjalna w CPS?
Towarzyszko Tamaro T ujawnij sie mam pytanie niby gdzie doszłam w tym marszu ramie w ramie z towarzyszem T.O?przemawia przez ciebie jakaś zawiść i niedoinformowanie a nawet błędna interpretacja bądź wybujała fantazja
Powiadają, że Twoja obecna sytuacja ma związek z umacnianiem się władzy i suwerennych decyzji likwidator OPS Dzielnicy Śródmieście m. st. Warszawy, która aktualnie jest szefową CPS Konwiktorska im. prof. Andrzeja Tymowskiego. Ja tu rządzę i wspiera mnie Kancelaria Prawnicza... Zarządzenie Dyrektora Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. A. Tymowskiego. A jaka jest Twoja aktualna sytuacja? Z niepotwierdzonych informacji wiem, że niedawno podpisałaś dokument o rozwiązaniu umowy o pracę za porozumieniem stron?
Tak Andrzeju,zanim podpisałam dokument niniejszy szanowna dyrekcja oświadczyła mi,ze nie ma dla mnie stanowiska,koniec kropka.Czy było inne wyjscie? sąd? pewnie tak ,nie chcieli mnie ogladać i juz mimo iż,poinformowałam wczesniej p.czarnecka o zmniejszeniu czasu pracy na okres 1 roku.Chcieli się mnie pozbyć i to zrobili,przyczyniła sie do tego jedna życzliwa osoba,może było ich więcej,nie wiem,forma porozumienia z likwidacją mojego stanowiska pracy w tym samym czasie zatrudnianie innych pracowników,samowolka i beznadzieja.Cieszy mnie tylko fakt że nie będę już oglądać tych twarzy. Będę zdrowsza psychicznie i nie będę musiała uczestniczyć w tych cyrkach.
[quote="Andrzej"]Andrzej do Anity
Ja tu rządzę i wspiera mnie Kancelaria Prawnicza...
Ciekawe, że stać cps na opłacanie kancelarii prawniczej... to ma być ta "nowa jakość" i redukowanie kosztów...?? Dlaczego nikt się temu nie przyjrzy?? Czy tak jesteśmy zajęci głupimi programami tv, że nie chce nam się rozliczać władzy, która żyje dzięki naszym podatkom...?
To co wydarzyło się w związku z likwidacją OPS i ŚOO w warszawskiej dzielnicy Śródmieście wpisuje się karykaturę definicji "Państwa Prawa". Zmian dokonano zgodnie z uchwałą Rady Miasta Stołecznego Warszawy. Wszelkie roszczenia w tej sprawie po likwidacji OPS i ŚOO przejął Urząd Miasta i jego Skarbnik. Sąd orzekł, że zmian dokonano łamiąc prawo. Kto za to zapłaci? Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że nie będą to twórcy "nowej jakości pomagania". Wydatki związane z grupowymi zwolnieniami i wszelkimi innymi odszkodowaniami zostaną opłacone z pieniędzy skarbca m. st. Warszawy, czyli z pieniędzy podatników.