Metamorfoza OPS Śródmieście m.st. Warszawy - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 9 z 47    [ Posty: 461 ]

Napisano: 22 kwie 2014, 15:25

No faktycznie tamaro t-.szła Anita w ramię w ramię z siwym ch...m tadeuszem-jako jedyny kierownik ze wszystkich placówek OPS i Ś.O.O należała do związków zawodowych,jej synek miał 6 tygodni a dla niej było uszykowane też wypowiedzenie we wrześniu 2012r. A zresztą nie chodzi- tępa tamaro- o bycie czyjąś ulubienicą tylko o to ,że sukinkoty znów mają w d...e prawo-kobieta wracająca z urlopu wychowawczego nie może być przez rok zwolniona.
obibok

Napisano: 22 kwie 2014, 18:43

Czy Anita przyjęła to wypowiedzenie a jeśli tak to czy zamierza coś z tym zrobić , nie musi godzić się z bezprawiem i z sukinkotami łamiącymi prawo ::: A poza tym jak tam kontrola sprawdza czy prowadzona jest praca socjalna w CPS?
ktoś

Napisano: 23 kwie 2014, 18:56

Towarzyszko Tamaro T ujawnij sie mam pytanie niby gdzie doszłam w tym marszu ramie w ramie z towarzyszem T.O?przemawia przez ciebie jakaś zawiść i niedoinformowanie a nawet błędna interpretacja bądź wybujała fantazja
anita p

Napisano: 23 kwie 2014, 22:38

Andrzej do Anity

Powiadają, że Twoja obecna sytuacja ma związek z umacnianiem się władzy i suwerennych decyzji likwidator OPS Dzielnicy Śródmieście m. st. Warszawy, która aktualnie jest szefową CPS Konwiktorska im. prof. Andrzeja Tymowskiego. Ja tu rządzę i wspiera mnie Kancelaria Prawnicza... Zarządzenie Dyrektora Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. A. Tymowskiego. A jaka jest Twoja aktualna sytuacja? Z niepotwierdzonych informacji wiem, że niedawno podpisałaś dokument o rozwiązaniu umowy o pracę za porozumieniem stron?
Andrzej

Napisano: 24 kwie 2014, 11:14

Tak Andrzeju,zanim podpisałam dokument niniejszy szanowna dyrekcja oświadczyła mi,ze nie ma dla mnie stanowiska,koniec kropka.Czy było inne wyjscie? sąd? pewnie tak ,nie chcieli mnie ogladać i juz mimo iż,poinformowałam wczesniej p.czarnecka o zmniejszeniu czasu pracy na okres 1 roku.Chcieli się mnie pozbyć i to zrobili,przyczyniła sie do tego jedna życzliwa osoba,może było ich więcej,nie wiem,forma porozumienia z likwidacją mojego stanowiska pracy w tym samym czasie zatrudnianie innych pracowników,samowolka i beznadzieja.Cieszy mnie tylko fakt że nie będę już oglądać tych twarzy. Będę zdrowsza psychicznie i nie będę musiała uczestniczyć w tych cyrkach.
anita p

Napisano: 24 kwie 2014, 14:34

[quote="Andrzej"]Andrzej do Anity
Ja tu rządzę i wspiera mnie Kancelaria Prawnicza...

Ciekawe, że stać cps na opłacanie kancelarii prawniczej... to ma być ta "nowa jakość" i redukowanie kosztów...?? Dlaczego nikt się temu nie przyjrzy?? Czy tak jesteśmy zajęci głupimi programami tv, że nie chce nam się rozliczać władzy, która żyje dzięki naszym podatkom...?
pytajnik

Napisano: 25 kwie 2014, 0:16

To co wydarzyło się w związku z likwidacją OPS i ŚOO w warszawskiej dzielnicy Śródmieście wpisuje się karykaturę definicji "Państwa Prawa". Zmian dokonano zgodnie z uchwałą Rady Miasta Stołecznego Warszawy. Wszelkie roszczenia w tej sprawie po likwidacji OPS i ŚOO przejął Urząd Miasta i jego Skarbnik. Sąd orzekł, że zmian dokonano łamiąc prawo. Kto za to zapłaci? Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że nie będą to twórcy "nowej jakości pomagania". Wydatki związane z grupowymi zwolnieniami i wszelkimi innymi odszkodowaniami zostaną opłacone z pieniędzy skarbca m. st. Warszawy, czyli z pieniędzy podatników.
angoc

Napisano: 28 kwie 2014, 7:05

dlatego my, podatnicy, pokażmy rozpasanym urzędnikom PO środkowy palec w listopadzie !
jooo

Napisano: 28 kwie 2014, 7:40

Może wreszcie lud się obudzi z tego amoku i nie da się więcej matolić, listopad niedługo i zobaczymy efekty.
nizol

Strona 9 z 47    [ Posty: 461 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x