Mlonka czy Wardach kto lepszy? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 31 ]

Napisano: 30 lip 2015, 11:16

Tylko Wardach, wie co ustawodawca miał na myśli. potem kontrola z urzędu wojewódzkiego opiera się dokładnie na tym co mówi ministerstwo. Do Mazurkiewicza już nie jeżdżę. Szkoda kasy.Ale to jest moje zdanie.
urzędnik

Napisano: 30 lip 2015, 11:21

nie każda kontrola.
NIK z pewnością ma go gdzieś a z mojego urzędu na interpretacje ministerstwa też wilkiem patrzyli
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 30 lip 2015, 11:38

Nie polecam Wardacha. Mazurkiewicz mi się przejadł i za duży szołmen się zrobił, Mlonki nie widziałem i nie zamierzam oglądać. Do tych bystrzach z ministerstwa to pojadę jeżeli będą za darmo i pojadę z ciekawości. Inaczej to odpada. Ciekawe, czy te ich szkolenia to nie jest poważne naruszenie przepisów i etyki zawodowej. Czy jest dopuszczalne takie dodatkowe zarabianie funkcjonariusza publicznego na firmie pracodawcy? Policjant przecież nie może być ochroniarzem, ani po pracy jakimś porządkowym w prywatnej firmie. Może by gdzieś na nich napisał? Z moją etyką i rozumieniem świata takie pasożytnictwo bardzo się kłóci.
west
Starszy referent
Od: 11 gru 2014, 9:25
Zajmuję się:

Napisano: 30 lip 2015, 11:42

Byłem kiedyś na spotkaniu w sprawie egzekucji z fa i ten Wardach wywarł na mnie bardzo negatywne wrażenie. Taki nadęty bufon czytający z kartki i niedopuszczający innego zdarzenia, zdania i myśli niż właśnie te ich nieszczęsne interpretacje do aktów prawnych. A życie jak to życie. Z UW przyjadą to się oprą na ministerstwie, przyjadą z NIK to się tym co najwyżej podetrą i mądrości Wardacha i ministerstwa pójdą do kosza-bo wtedy kontrola będzie obiektywna i bezstronna.
west
Starszy referent
Od: 11 gru 2014, 9:25
Zajmuję się:

Napisano: 30 lip 2015, 12:08

Elmer pisze:z mojego urzędu na interpretacje ministerstwa też wilkiem patrzyli
Z mojego też. Generalnie jeśli ktoś ma pojęcie o tym co czyta, to opinie ministerstwa traktuje tak jak na to zasługują.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 30 lip 2015, 12:30

west pisze:Byłem kiedyś na spotkaniu w sprawie egzekucji z fa i ten Wardach wywarł na mnie bardzo negatywne wrażenie. Taki nadęty bufon czytający z kartki i niedopuszczający innego zdarzenia, zdania i myśli niż właśnie te ich nieszczęsne interpretacje do aktów prawnych. A życie jak to życie. Z UW przyjadą to się oprą na ministerstwie, przyjadą z NIK to się tym co najwyżej podetrą i mądrości Wardacha i ministerstwa pójdą do kosza-bo wtedy kontrola będzie obiektywna i bezstronna.
ja od początku jeździłam do Wardacha .. ale dla odmiany pojechałam raz do Mazurkiewicza .. a innym razem do Dąbrowskiego .. nigdy więcej !!!!!!!!!!!!!!!! już wolę do Wardacha .. jak nie do końca na szkolenie do chociaż na rozmowy w kuluarach z innymi pracownikami ... a raz byliśmy nawet na piwku .. po szkoleniu :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 30 lip 2015, 12:33

ALe te rozmowy w kuluarach to można zorganizować, niezależnie od szkolenia i za darmo.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 30 lip 2015, 12:37

"a raz byliśmy nawet na piwku .. po szkoleniu :mrgreen:"
Degeneraci, alkoholicy, patologia!
beze mnie :evil:
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 30 lip 2015, 12:56

Elmer pisze:"a raz byliśmy nawet na piwku .. po szkoleniu :mrgreen:"
Degeneraci, alkoholicy, patologia!
beze mnie :evil:
to wbijaj do Lublina :lol: :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 30 lip 2015, 13:04

obraziłem się :x
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator