Moduł II Zaświadczenie o zaliczeniu
-
- Stażysta
- Zajmuję się: AS
- Kontakt:
Re: Moduł II Zaświadczenie o zaliczeniu
ok, dzięki
Czy mogę przyjmować zaświadczenia, ze student uczęszcza na zajęcia, przy czym semestr trwa do 28 lutego, a on przyniósł je teraz, czy za szybko z tym zaświadczeniem przyszedł?
- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Witam.
Czy mogę przyjąć zaświadczenie z uczelni z informacją jakie studia, ile trwają z zapisem "Obecny status aktywności słuchacza: Aktywny"
Czy mogę przyjąć zaświadczenie z uczelni z informacją jakie studia, ile trwają z zapisem "Obecny status aktywności słuchacza: Aktywny"
jeśli zaświadczenie wydane jest po dacie zakończenia semestru objętego dofinansowaniem to ja bym przyjęła, jeśli wydane w trakcie to nie
- Mixi
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
"status studenta jest aktualny" - takie zaświadczenia wypisują uczelnie które obowiązuje rozliczenie roczne (wyjaśnienia PFROn z 06.02.2017 dla pcpr w kielcach)Gość pisze:Witam.
a w przypadku, gdy rozliczamy się za semestr?
kilka osób przyniosło mi już zaświadczenia, że mają status studenta w semestrze objętym dofinansowaniem, ale semestr jako taki się jeszcze nie zakończył, i nie za bardzo wiem, czy na tej podstawie mogę im coś wypłacić.
Czy może mówić im, żeby przynosili zaświadczenia z datą po zakończeniu semestru i dopiero wtedy wypłata?
kilka osób przyniosło mi już zaświadczenia, że mają status studenta w semestrze objętym dofinansowaniem, ale semestr jako taki się jeszcze nie zakończył, i nie za bardzo wiem, czy na tej podstawie mogę im coś wypłacić.
Czy może mówić im, żeby przynosili zaświadczenia z datą po zakończeniu semestru i dopiero wtedy wypłata?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: AS
- Kontakt:
"Student przystąpił do sesji egzaminacyjnej. Dziekanat oczekuje na wyniki zaliczeń trzech przedmiotów". Mogę wypłacić? 

- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
nie bardzo; wypłacasz jak przedstawi Ci dokumenty, że zaliczył semestr (np. zaświadczenie z uczelni, xero indeksu) albo że chodził zgodnie z planem (tu musi być zaświadczenie z uczelni)marzenia2302 pisze:"Student przystąpił do sesji egzaminacyjnej. Dziekanat oczekuje na wyniki zaliczeń trzech przedmiotów". Mogę wypłacić?
Oprócz Moduł II Zaświadczenie o zaliczeniu - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
B1
dofinansowanie modułu I
wystąpienie do PFRON
refundacja AS a ubiegly rok
MII - dodatki
przeciętne wynagrodzenie
dofinansowanie Moduł I- używane
Przewód doktorski
moduł II
osoba niewidoma B1
opłata czesnego ze stypendium??
Uczęszczał ale skreslony