Tomku nie wiem, też się zdziwiłam mocno....Wszystko jest na wariata robione. Ja zanim się obejrzałam że numeracja pism nie ogarnięta, że załączników brak to miałam już złożony jeden wniosek. Ogarnęłam wszystko w programie i dzwoniłam do babki żeby wycofała wniosek bo by mi numeracja poleciała. Nawet jak się ją poprawi to numerów we wnioskach już złożonych SOW nie zmienia z automatu.Tomasz1981 pisze: ↑11 kwie 2020, 12:26A ja mam pytanie, jak mogli uruchomić nabory automatycznie,m jeśli powiaty nie przystąpiły jeszcze do programu lub nie złożyły zapotrzebowania? załączniki mamy nie przemyślane, nie dodane do SOW.
Otóż to! I znowu my mamy kłopot, bo Ci którzy złożyli, dzwonią i pytają, kiedy dostaną kasę? A my jeszcze zapotrzebowania nie złożyliśmy (kłopot ze zdobyciem podpisów).Tomasz1981 pisze: ↑11 kwie 2020, 12:26A ja mam pytanie, jak mogli uruchomić nabory automatycznie,m jeśli powiaty nie przystąpiły jeszcze do programu lub nie złożyły zapotrzebowania? załączniki mamy nie przemyślane, nie dodane do SOW.