MOJA SIOSTRA PIJE

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
~gigi

Re: MOJA SIOSTRA PIJE

Post autor: ~gigi »

szczerze mówiąc jeśli te osoby same nie zechcą się za siebie wziąż, to nikłe szanse na powodzenie. jestem kuratorem i wiem jak taka praca wyglada, my coś robimy na siłę, uzależniony nawet jeśli zostanie skierowany na przymusowe leczenie to wcale nie powiedziane, że wyjdzie z nałogu. zazwyczaj wracają do porzedniego trybu życia. ale trzeba próbować bo nic nie robić to jeszcze gorzej. a nuż się komuś jednak uda pomóc. przede wszystkim trzeba dużo wytrwałości, cierpliwości i gadać gadać i gadać.
~gigi

Re: MOJA SIOSTRA PIJE

Post autor: ~gigi »

czasami nawet próbować postraszyć
~Katarzyna

Re: pomoc

Post autor: ~Katarzyna »

Zwracam sie z ogromną prośba do wszystkich ludzi dobrej woli o pomoc.Trzy lata temu pochowałam 33letnią córkę i wychowuję po niej dziecko.Obecnie muszę wyprowadzić się z mieszkania w którym mieszkałam 30 lat gdyż po śmierci córki moje nieudane przez lat małżeństwo runęło.Mając 60 lat zaczynam życie od nowa z niewielką różnicą nie jestem już zdolna do pracy i mam głodową emeryturę.Serdecznie proszę o pomoc.

[email protected]
ODPOWIEDZ