mops dąbrowa górnicza - HYdE PaRK

Strona 3 z 122    [ Posty: 1214 ]

Napisano: 10 wrz 2009, 1:24

to wypij 1 mąciora i idź spać i nie świruj bo zaczne się martwić , ja ide , dobranoc , jutro to będzie na bank wywalone do hyde parku .
~a

Napisano: 10 wrz 2009, 1:28

do zobaczenia w hyde parku :)
Piję następnego, Twoje zdrowie! Nie martw się, juz pisałem: piję codziennie i w nałog nie wpadłem :)
~c

Napisano: 10 wrz 2009, 2:10

Po raz ósmy Twoje zdrowie! Pchły na naaaaaaaanoc ;)
~c

Napisano: 10 wrz 2009, 10:54

dzień dobry , jeszcze nie w hyde parku (dziwne) , dziękuje bardzo ale będe raczej korzystać z innych sposobów dbania o zdrowie , proszę zadbaj też troszke o swoje , dobrze ? miłego dnia :)
~a

Napisano: 10 wrz 2009, 17:17

to ja dzisiaj wypije Twoje zdrowie za te wszystkie osiem :) używam mało alkoholu , ostatnio wcale więc czuj się zaszczycony ;) trzymaj się , pozdrawiam Panów
~a

Napisano: 11 wrz 2009, 1:12

zlecenia zrobiłem, alem sie nachlał, osiem razy wypiłem za Twoje zdrowie Pani ~a ;)
~c

Napisano: 11 wrz 2009, 2:42

To powyżej nie jest moje. Myślę, że ccc \"podszywa się\" pod mój nick, bo sam nie ma nic do powiedzenia, oprócz ... \"zielona dura\". Ja nie potrafiłbym aż tak prymitywnie pisać.
Pozdrowiam a, polubiłem Cię, także na innych postach :)
~c \"mądre\"

Napisano: 11 wrz 2009, 10:40

Czasami wydaje nam się, że mieszka w nas dwóch różnych ludzi. Jeden, który wszystko doskonale czyni i tego człowieka prezentujemy światu. Jest też i ten drugi, którego się wstydzimy, i tego ukrywamy. W każdym człowieku istnieje coś takiego jak wewnętrzny dysonans i niespójność. Każdy chciałby być dobry, a jedynie dokonuje czynów, których sam często nie rozumie.
Dlaczego tak jest? Dlatego, że człowiek nie jest Bogiem, nie jest też aniołem, ani jakąś nadistotą, a jedynie małym pielgrzymem w długiej, dalekiej drodze swojego życia. Własne słabości czynią go wyrozumiałym i łagodnym w stosunku do innych. Ktoś, kto jest bezkrytyczny wobec samego siebie, będzie twardy i niezdolny wczuć się w innych. Nie będzie umiał nikogo pocieszyć, dodać odwagi i wybaczyć. Szczęście i przyjaźń tkwią tam, gdzie ludzie są wrażliwi, łagodni i delikatni w słowach, i wzajemnie kontaktach.
— Phil Bosmans
Mądre i prawdziwe .
To że wypił moje zdrowie to mogę tylko podziękować , byleby sobie nie zaszkodził . Ciekawe w jakich postach , bo w niektórych troche się wygłupiałam . To jest to drugie a ;) .
~a

Napisano: 11 wrz 2009, 11:06

Wszędzie fajnie :), tylko ponuraki nie lubią się wygłupiać.
~c \"mądre\"

Napisano: 11 wrz 2009, 16:14

to wychodzi że jakby nie jestem ponurakiem ;) ale z wygłupami trzeba uważać żeby nie przegiąć , wiesz też Cię polubiłam :)
~a

Strona 3 z 122    [ Posty: 1214 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x