Nadchodzi IV RP:/ - HYdE PaRK

Strona 2 z 16    [ Posty: 158 ]

Napisano: 01 lip 2013, 11:22

Nie ma żadnej różnicy między PO a PIS.Wszelkie rysownie podziałów i różnic jest sztuczne. To jest jedna i ta sama partia POPIS. Jeden odłam zgarnął moherów, drugi odłam zgarnął lemingów i młodych przedsiębiorczych kredyciarzy na 40 lat. Wszelakie podział i różnicowanie są sztuczne. Rządzą te same nieudaczniki. Poseł PIS z naszej ziemi powiedział, że właściwie to jemu wszystko jedno i mógłby z list PO kandydować, gdyby przyszli pierwsi. Te wasze emocje, to tylko część igrzysk. jak są igrzyska, to ludzie zapominają o doczesnych problemach. POPIS nam doczesnych problemów nie rozwiąże, bo to nie są specjaliści, tylko politycy.

To samo co powiedzieć, że paliwoda to nie PO, a to przecież eksperyment medialno-kulturowy PO. Sztuczny wytwór medialny, alby zdobyć tych co nigdy na wybory nie chodzą i te 5 % innych. Partia bezprogramowa, głosująca tak jak partia-matka.
~betonowy

Napisano: 01 lip 2013, 11:51

Siedzi rybak nad jeziorem i łowi ryby. Nagle patrzy, a na wędce trzepoce się złota rybka. Wyciąga ją i pyta: \"Czy ty jesteś ze złota?\".
\"Nie\" - odpowiada rybka. \"Ja jestem z Platformy\".
Zafrasował się rybak. \"To ty nie spełniasz życzeń?\"
\"Nie\" - mówi rybka. \"Ja tylko obiecuję\".

Co pod rządami PO mówi absolwent uniwersytetu, który nie ma pracy, do absolwenta, który dostał pracę?
\"Zapiekankę proszę\".

Rząd Tuska znalazł sposób na rozwiązanie problemu niedożywienia i bezrobocia. Premier proponuje, żeby głodni zjedli bezrobotnych.

Dlaczego strajk na PKP nie może trwać krócej niż trzy dni? Żeby minister Nowak załapał, że to nie są zwyczajne spóźnienia.

Panie premierze, proszę się nie przejmować pacjentami. To są chorzy ludzie!

Dzwoni żona do premiera i pyta: \"Co robisz?\".
On: \"Nic, przecież jestem w pracy\".

Doradca Igor Ostachowicz mówi do Tuska: \"Panie premierze, mamy problem. Według sondażu Polakom żyje się dobrze i są bardzo zadowoleni\".
\"To świetnie! Gdzie widzisz problem?\".
\"Ten sondaż przeprowadzono w Wielkiej Brytanii\".
~dowcipy z sieci

Napisano: 01 lip 2013, 18:13

Wy naprawdę myślicie że drobiowy zrobi wam dobrze? Skąd on weźmie kasę na te 1,2 mln miejsc pracy, mieszkania itp?!
Yaro to nawiedzony populista płynący na fali Smoleńska. Tylko ona go jeszcze unosi.
Chcecie żeby wami rządziła Fotyga, Macierewicz, Kamiński? Przecież to cyrkowcy.
Nie będzie w godle kaczki w moherowym berecie.
~Adam

Napisano: 01 lip 2013, 19:11

Adasiu juz z fabryki Cie wypuścili?
~kierownik

Napisano: 01 lip 2013, 19:25

Ogłaszam sezon na kaczki.
~Adam

Napisano: 01 lip 2013, 20:32

wy.ebali go z mopsu to teraz w przemysle szkodnikuje he he
~Obserwator

Napisano: 01 lip 2013, 21:48

Na temat proszę drobiowa hołoto.
~Adam

Napisano: 01 lip 2013, 23:14

Z Palikociarnią da się rozmawiac tylko językiem adekwatnym do ich wypowiedzi Adamie wieszaczu księzy...
~Obserwator

Napisano: 01 lip 2013, 23:29

no to q.rwa będzie wesoło nie przymierzając jak na tym zapyziałym forum - taka mała pisulandia
~.

Strona 2 z 16    [ Posty: 158 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem