Nadchodzi IV RP:/ - HYdE PaRK

Strona 5 z 16    [ Posty: 158 ]

Napisano: 05 lip 2013, 15:14

Gwałtu, rety, prześladują,!!! Kradną, oszukują!!! Ale gdzie i kto?

W Polsce PISdzielce za czasu Ziobera zlikwidowali odpowiedzialność za wypowiedziane słowa. Wszystko w ramach utylizacji LPR i Samoobrony. Nie liczyły się środki - liczył się cel. Nagle się okazało, że można kogoś bezkarnie bezpodstawnie oskarżyć i oskarżony miał złamane życie i karierę, mimo że udowodnił swoją niewinność i nikt w jego winę nie wierzył. To ma być państwo prawa? A co z oskarżycielem? Jak udowodniono, że łgał to powinien iść siedzieć. Gdzież się podziała niewiasta Anna K. i jej przychówek?

PISdzielce nie będą rządzić, a nawet jeśli to krótko, bo naród ich przepędzi, albo sami się zażrą na śmierć. Ich pęd do koryta jest przeokrutny - wystarczy popatrzeć na internet przepełniony opłacanymi przez nich szczekaczami. Obrzydzenie bierze, że takie kreatury mają szansę dorwać się do władzy i demolować kraj. Może przyjdzie jeszcze jakiś ratunek, ale go jakoś z nikąd nie widać. Nędzne mamy alternatywy.
~betonowy

Napisano: 05 lip 2013, 16:40

Tacy sami ludzie jak w poniższym tekście stosują taką samą taktykę wobec PiS-u:

\"Za każdym razem, gdy mówimy o polskich ofiarach ludobójstwa natychmiast jaśnie-oświecone środowiska podnoszą klangor za dużo tej martyrologii.

Jednak gdy tylko ktoś wynajdzie najmniejszą zbrodnię popełnioną przez Polaków natychmiast rusza machina pochwał i zapewnień, że jak najbardziej należy przypominać te zbrodnie, by Polacy nie czuli się zbyt dobrze w roli ofiar.

To jest bardzo cyniczna rozgrywka, która ma zaciemnić obraz Polaków, jako głównie ofiar zbrodni, natomiast na podstawie incydentalnych zdarzeń próbuje się nam wmówić, że to my jesteśmy narodem zbrodniarzy.

Najlepszym tego przykładem była emisja za nasze pieniądze z abonamentu niemieckiej gadzinówki propagandowej oskarżającej AK o zbrodnie w wybielające Niemców.

Prezes TVP tłumaczył się głupio, że to w ramach pluralizmu polskie społeczeństwo musiało zapoznać się z tym filmem w ramach zmierzenia się z naszą trudną przeszłością.

Jakoś dziennikarze GW nie oprotestowali tego powołując się na zbyt wiele martyrologii a zwłaszcza nie niewłaściwe miejsce emisji tej gadzinówki. Ciekawe dlaczego?

Natomiast ten sam prezes TVP odmawia emisji wyprodukowanego w Polsce filmu pt. Prezydent, znowu głupio się tłumacząc, że nie może go wyemitować bo nie ma pewności jakiej jakości jest film.

Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości czyj interes reprezentuje prezes TVP? Ja nie mam!\"
~z netu

Napisano: 05 lip 2013, 16:46

a przeciaż to rudy wygrał wojnę światową i jego dzielna polsko - sowiecka załoga z owczarkiem niemieckim o wdzięcznym niemieckim imieniu szarig co jest oczywistą oczywistością
~i...

Napisano: 05 lip 2013, 16:59

Wbrew oczywistym faktom oskarżają oni Jarosława Kaczyńskiego o prześladowanie niewinnych ludzi. O jaką niewinność im chodzi pokazał wyrok sądu w sprawie Beaty Sawickiej. Gdy szary obywatel idzie za kratki za kradzież za drobne przestępstwo Beata Sawicka kreowana jest na ofiarę.
Właśnie te fakty zaczynają coraz mocniej do społeczeństwa przemawiać. Polacy choć są wygodni i leniwi umysłowo to nie są nie wyuczalni. Po wyroku uniewinniającą Sawicką wielu zrozumiało, że o tych lodach to ona mówiła na serio i że nie była to żadna prowokacja PiS-u a wręcz przeciwnie.

PiS był dotychczas jedyną partią polityczną, która ścigała także przestępców we własnych szeregach. Zauważcie jak myślenie betonowego idealnie wpisuje się w wyrok uniewinniający Sawicką. Oni po prostu chcą być bezkarni. Nie wiem jaki interes ma w tym betonowy, bo jeśli jest zwykłym pracownikiem pomocy społecznej, to albo jest tak zdeprawowany albo jest taki głu.pi i dla zasady broni przestępców.
Kraj jest teraz demolowany co coraz częściej ujawniają do niedawna usłużne względem PO media. Być może dowiadujemy się o tym wszystkim tylko z powodu wewnętrznej walki o władzę. Ale już nawet biznesmeni głośno mówią \"stop\" tym rządom.

Wczoraj jeszcze usłyszałem z ust prominentnego polityka PO zarzut pod adresem PiS, że ścigał swoich ministrów. SIC!

To proste zdanie jest esencją prawdy o PO i wykłada całą filozofię tej partii.

A więc niezależnie od tego czy minister popełnia przestępstwo czy nie jest nietykalny, bo to grozi destabilizacją całego układu.

Nie ważna jest praworządność, ważne jest kolesiostwo i kręcenie lodów.

Jak można mieć pretensje do władzy, że ściga przestępców niezależnie od tego kim są?

Po tej prostej informacji od polityka PO wiem, że już nigdy nie zaufam tej partii.

Spójrzcie jak minister edukacji Szumilas okłamuje obywateli. ŁŻE w żywe oczy, byleby tylko przeforsować swoje rozwiązania nie bacząc na rzeczowe argumenty.

Tak samo jest z katastrofą smoleńską. Wszystko jest zbudowane na kłamstwie i nikt nie poniósł żadnej odpowiedzialności.

Polacy nie chcą takiej Polski. Polacy chcą Polski PiS-owskiej, gdzie każdy niezależnie od tego kim jest ponosi konsekwencje swoich czynów.

~brednie betonowych ludzi

Napisano: 05 lip 2013, 17:14

ja Polak nie chcę PIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~do powyżej

Napisano: 05 lip 2013, 17:23

ja Polak z dziada pradziada nie chce pisulandii!!!
~i...

Napisano: 05 lip 2013, 17:26

a ja nie chce PO
~o laboga

Napisano: 05 lip 2013, 17:41

I strategia odwrócenia kota ogonem. Ja mówię o ofiarach IV rp- m.in. Lepper i Giertych,a ta opłacana gęś dalej swoje. Ostatnią nikczemność PISdzielce przekręcają i ukazują jako swoją cnotę. Banda oszołomów.
~betonowy

Napisano: 05 lip 2013, 17:42

Ja nie chcę POPISU.
~betonowy

Napisano: 05 lip 2013, 21:55

Olewajmy PiSuary.
~Adam

Strona 5 z 16    [ Posty: 158 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x