Media \"gó.wnego\" nurtu przepuściły atak an wybitną tenisistkę polską A. Radwańską. Zdziczałe hordy dziennikarzyn tylko czekają na każde jej potknięcie, by rzucić się do jej gardła. Pytanie jakie należałoby zadać każdemu takiemu opluwaczowi jest takie: cp pan/pani osiągnęła w swoim życiu poza babraniem się w kloace? Bo Agnieszka Radwańska osiągnęła mistrzostwo w swoim fachu. Jakimi osiągnięciami pan/pani opluwacz może się szczycić? Odpowiedź jest prosta: żadnymi, bo tak postępują wyłącznie miernoty, dla których wykazanie się w oczach chlebodawców jest jedyna szansą na zaistnienie.
Każdy uczciwy człowiek powinien obejrzeć zdjęcia zaprezentowane w poniższym materiale, by na własne oczy przekonać się z jakimi mendami mamy do czynienia:
IV RP musi nadjeść bo trzeba rozliczyć tych wszystkich podłych opluwaczy, którzy dzisiaj są bezkarni, a którzy pałają nienawiścią do ludzi prawych i uczciwych!
Kto tej fał.s.z.y.wej kaczki nie popiera to jest p.o.d.ł.y opl.u.w.acz, a kto popiera kaczkę wraz z jej bandą os.z.o.ł.o.mów ten jest prawym człowiekiem. Kwintesencja. Nie wiesz kim jestem a piejesz do mnie. Ty się szm.a.c.is.z za pieniądze w ramach kampanii, a ja jestem wolnym człowiekiem i każdemu powiem co myślę i wiem. Nie wierzę, że w kraju jest tyle zes.k.l.er.oziałych k.r.e.t.y.n.ów. Oni muszą gadać za pieniądze - tylko czyje?
Myślę ze źródłem Twojej złości betonowy jest betonowe zaparcie. Weź sobie cos na przeczyszczenie, zacznij jeść wiecej błonnika to i ta ciagła nienawiść i złośc Ci raze z zatwardzeniem przejdzie
\"Przewlekłe problemy z jelitami ma obecnie ok. 20 proc. dorosłych. Zwykle w ich leczeniu stosuje się środki przeczyszczające, preparaty z błonnikiem, lewatywy, ćwiczenia mięśni, a nawet leczenie chirurgiczne. Specjaliści rozróżniają dwa rodzaje zaparć - mechaniczne i nawykowe. Do pierwszych należą: kamienie kałowe, zwężenie jelita (wrzodziejące zapalenie jelita), rak jelita grubego, stany po prześwietleniach RTG. W tego typu przypadkach potrzebna jest pomoc lekarska. Zaparcia określane jako nawykowe możemy leczyć na własną rękę, zwykle przy pomocy prostych zmian diety i zachowania. Oto kilka domowych sposobów\".
Polecają w dalszej części artykułu między innymi kiszoną kapustę