nagroDA Z ROZDZ. 85212
Re: nagroDA Z ROZDZ. 85212
Jeżeli starczało mi z 3% na koszty obsługi, to księgowałam część wynagrodzenia kierownika, część wynagrodzenia księgowej i część nagrody księgowej. Nigdy nie było co do tego uwag kontrolujących. Mamy się mieścić w 3%
Teraz przeczytałam poprzednie wpisy i też nigdy nie miałam zastrzeżeń do księgowania przyznanej nagrody kierownika i księgowej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
belka1 a co z Ciebie taki pies ogrodnika sama nie zjesz a drugiemu nie dasz? no w ops decyzje chyba nie klepie sie co miesiąc tylko te nowe raz w roku, a z tego co wiem to to księgowa musi co miesiąc ksiegować. hmmm ale Ty pewnie jesteś ze świadczeń rodzinnych wiec doskonale wiesz.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
U nas jak zostają środki na wynagrodzenia to na pewno ich nie zwracamy tylko dajemy nagrody.Nigdy z tym nie było problemu na kontrolach i nie wiem dlaczego jest jakaś niechęć niektórych z Was żeby takich nagród nie wypłać.Tak dużo zarabiacie ?Pozdrawiam 

A gdzie jest powiedziano że nie można ? My jeszcze mieliśmy na świadczeniach rodz. dziewczynę na 1/2 etatu to mamy jeszcze więcej środków.
A czy pracownikowi z świadczeń można wypłacić nagrodę z 85219?
Oprócz nagroDA Z ROZDZ. 85212 - Księgowość przeczytaj również:
Ważne
licencja
pokl projekt na 2 lata
eur
składki od zdo
pytanie do księgowych ośrodka kultury
zlecenie a choroba
Usługi opiekuńcze - jaki paragraf
3% w 85212
85195 $ 2010
''13'' - czy wypłacić?