NĘKANIE - HYdE PaRK

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 27 mar 2011, 21:04

WIELKA DZIBAR NIE ROZUMIE PROSTYCH RZECZY
~antyagrest

Napisano: 27 mar 2011, 21:12

Do Dzibar i Lotsy
Przeniosłem ten wątek
do działu forum HYdE PaRK
angoc

Napisano: 27 mar 2011, 22:27

Po jest wielkie...i wszystko moze!!!
~PO

Napisano: 28 mar 2011, 11:18

Lotsy partia nie jest osobą, a ja wyrażnie pisałam, ze to pan Niesiołowski neka Jaroslawa Kaczyńskiego, a wcześniej jego brata.
Mam odmienne zdanie na temat zwiazku pomocy spolecznej z polityka bo w tej chwili kiedy stało sie, że Wy to My powiazania są tak silne, ze to po prostu trudno jedno od drugiego odróżnic
I dziwi mnie bardzo to, ze Ty Lotsy tego nie dostrzegasz ( a moze po prostu nie chcesz dostrzegać - i dlatego uszanuję Twoja decyzję i zdanie)
A jak juz pisałam mnie to jest obojętne czy jestem na Forum ogolnym czy w HP, dla mnie jest ważne, ze trafiam do wlasciwych osób i to wszystko, z pozdrowieniami :)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 28 mar 2011, 11:37

I jeszcze jedno na poparcie tezy, ze pomoc spoleczna jest bardzo powiazana z polityką, a wręcz od niej uzaleźniona jej jakosc.
Gdzyby nie bylo przyzwolenia pana Tuska na zachowania chłonkow jego rządu i partii takie jak obelgi, nekanie, szykanowanie, szukanie haków, deprecjonowanie opozycji - jakosc naszego życia i standardow w Polsce wzrosłaby wielokrotnie.
Tyle jest mowy o przemocy, a co to jest co wyżej opisałam jak nie przemoc.
Ja patrzę oczami pracownika socjalnego na te zjawiska i dla mnie jest oczywiste to, ze dalsze usprawiedliwianie sie tym, ze politycy sa z innej gliny to tylko wybieg bo skoro ten rząd to juz nie Wy tylko My wszyscy to musimy nauczyć sie z sobą przede wszystkim rozmawiać na poziomie spójnym kultury ( czyli kazdy gryzie się w jezyk i liczy barany, albo łyka wodę zanim powie cos czego później bedzie żałował)
Co z tego, ze tworzy się bezużyteczne ustawy, ktore nie maja przełożenia w praktyce, na co one komu i czemu maja slużyć; czy to znowu ma rosnać nowa postać szlachty, nowe poddaństwo? ( zjawisko to samo tylko nazwa inna) bo na to wygląda za rządów PO faworyzujacych tylko swoje poglady i swój sposób na życie, ktore tak na dobrą sprawę jest puste i bardziej na pokaz niz do zastosowania przez wszystkich obywateli.
Jednym slowem nie o standardy tutaj chodzi, ale bardziej o wykluczenie z życia osób niewygodnych, ktore wg mentalności PO nie pasują i nie maja prawa się pokazywać bo psują imige kraju mlekiem i miodem...
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 28 mar 2011, 11:48

a na takie zachowanie partii rządzącej w mniemaniu przyzwolenia byc nie może. My wszyscy jesteśmy jednym narodem i musimy wypracowac takie metody komunikacji aby nawet kłócić się na poziomie, a nie na zasadzie eliminacji przeciwnika stosujac metody niezgodne z prawem.
Udawanie, że czarne jest białe bo dotyczy partii a nie osoby nie zmniejsza winy, a wręcz nasila problem do rangi kwestii i dla mnie to jest istotne, bo życie, które od dwudziestu lat powinno być z roku na rok coraz lepsze - nie dosc, ze staje się coraz gorsze to jeszcze bez widokow na przyszłość.
I nie pomoga żadne sondaże jeżeli bedziemy przymykali oczy na sprawy tak oczywiste, ze któl jest nagi i od nas samych zalezy czy
bedziemy uczestniczyli wszyscy w pozytywnych zmianach czy też umyjemy rece jak Piłaci i ukrzyżujemy tych, ktorzy myśla inaczyj
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 28 mar 2011, 20:14

złote myśli WIELKIEJ DZIBAR buhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
~anty

Napisano: 28 mar 2011, 23:02

Niesiołowski jest the best, oby więcej takich polityków którzy potrafią powiedzieć to co myślą, a ty dzibar czy jak ci tam pisowska padlino zamknij się, nie jesteś już pracownikiem socjalnym więc nie masz prawa tu się znajdować, nie dziwię się twoim pracodawcą że cię wyj... z ops, kto z takim nękającym swoimi \"filozofiami\" człowiekiem chciałby pracować
~jajko

Napisano: 28 mar 2011, 23:07

PORADŹ CO ROBIĆ SPECJALSITKO

2011-03-28 16:49
prosze o pomoc
wysłane przez ~gosia dnia 2011-03-28 16:49:40

~gosia

witam wszystkich serdecznie jestem mama 3 dzieci 5 letniego wikiego trzy letniej zuzi i 3 miesięcznego kuby. razem z mężem i naszymi pociechami mieszkamy u rodziców . korzystamy z jednego małego pokoju a rodice z dwójką mojego rodzeństwa w drugim w sumie z mojego asiłku macieżyńskiego i zasi. rodzinnego utymujemy 9 osób, mój maz ni pracuje nie moze nigdzie znaleśc pracy więc dorabia na rynku a mama ma 460zł renty bo ma komornika prosze o każdą pomoc jeżeli ktokolwiek może prosze o kontakt na meila daras02@tlen ...nr.konta 40203000451130000009288560
[Wyslij odpowiedz]
~DO DZIBAR

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem