nic już nie pomoże PO, ponieważ kto mieczem wojuje od miecza ginie, dają sobie prawo do tego aby jeszcze raz i jeszcze raz, ale prostym ludziom takiej taryfy ulgowej nie dają i w tym ich problem
- to po prostu ludzie zlej woli, którzy nas oszukali i dopiero teraz uczą się naszym kosztem rządzić ( i ubiegam tych, ktorzy powiedzą, ze praktyka czyni mistrza, albo, ze zarządzania też trzeba się uczyć - tak, tyle tylko, ze jak ma się wole czynic dobro - to nie cierpi teyle osób co przez PO
teraz wiem kim jesteś leć, po cukier bo ci wykupią .....i nie będzie waty cukrowej na beret, wiadomo jaki:) żeby nie było jestem bez polityczny od zawsze.
P.S. co to w ogóle ma wspólnego z tym forum, i dlaczego tego się nie usuwa???? to pytanie do admina ?albo to jest forum albo cenzura, to i te bzdury powyżej usuń, i zastanów się jaki wpływ masz na wizerunek pomocy społecznej,
uważam, ze własnie pracownicy socjalni powinni mieć jasno sprecyzowane poglądy na temat tego kto rzadzi w naszym kraju i jak przebiega proces legislacyjny ważnych dla obywateli ustaw bowiem odbija się to na jakosci życia przecietnego obywatela.~Wymiennik widze tego nie czuje, albo brak jemu wyobrażni albo ma klapki na oczach i widzi tylko ograniczenia.
Szersze spojrzenie daje mozliwosć krytycznego spojrzenia na całośc i w tym kontekście wyrobienie sobie pogladu co jest wg mnie wlaściwe a co nie ( a nie na zasadzie przypadku )
Dlatego to co Ty ~wymiennik ( próbujac mnie obrazić) starasz się zakamuflować i osmieszyć przed szerszym odbiorem - ja uważam, ze powinno być norma na tym forum gdzie wszyscy o wszystkim mogą i powinni porozmawiać i wyciągać wlasne wnioski i przemyslenia