Nieaktywne znaczniki w Sygnity- informacja dodatek węglowy
-
- Referent
- Zajmuję się: świadczenie wychowawcze, refundacja podatku VAT
- Kontakt:
Nieaktywne znaczniki w Sygnity- informacja dodatek węglowy
Proszę o pomoc. Mam problem z sygnity. Przy drukowaniu informacji o przyznaniu dodatku węglowego - drukuje się brak podstawy prawnej i brak uzasadnienia. Jak wchodzę w administrację i szablony wydruków to widzę, że są te znaczniki ale są nieaktywne i nie mogę ich modyfikować!!! Dodałam do szablonu pouczenie i klauzulę i oba są widoczne na wydruku, ale znaczniki już nie. 3 razy było zgłaszane do sygnity. Były robione screeny. Dwóch informatyków mi pomaga, ale bezskutecznie. Odpowiedzi z sygnity w niczym nie pomogły i są jakby nie na temat. Czy ktoś z was pracuje na sygnity i mógłby mi pomóc?
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
Re: Nieaktywne znaczniki w Sygnity- informacja dodatek węglowy
podstawę prawną i uzasadnienie to musisz mieć w słownikach i umieścić w decyzji podczas jej opracowywania, jak zostawisz puste, to znacznik ci wydrukuje "brak tekstu podstawy prawnej"
-
- Referent
- Zajmuję się: świadczenie wychowawcze, refundacja podatku VAT
- Kontakt:
Re: Nieaktywne znaczniki w Sygnity- informacja dodatek węglowy
Dziękuję. Podstawa prawna już jest. Ale problem ze znacznikami i ich modyfikacją nadal pozostał. Wzór informacji jest bardzo siermiężny... W każdym razie tworzenie szablonu przy dodatkach osłonowych czy nawet dobrym starcie było inne niż teraz przy węglowych. Ciekawe dlaczego nie mogło zostać po staremu?...
Oprócz Nieaktywne znaczniki w Sygnity- informacja dodatek węglowy - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
dod. węgl. a bloki
zgodnosc z deklaracją
doradzcie co zrobić inaczej we wniosku inczej w ceeb
zgłoszenie w ceeb po złożeniu wniosku
Kominek bez żadnej funkcji
Dodatek osłonowy wpis CEEB
problemy z lokalmi wielorodzinnymi
budynek jednorodzinny i wydzielone lokale
Watpliwości co do zamieszkiwania pod wskazanym adresem
pierwotna deklaracja w lutym i nastepna we wrześniu
Mąż z żoną osbno
Brak możliwości dokonywania zmian w deklaracjach złożonych do centralnej ewidencji emisyjności budynków
Zmiana deklaracji po 11 sierpnia- co to oznacza?
dochód księdza - jak wprowadzić?
lokalna sieć ciepłownicz
Deklaracja ceeb