niebieska karta - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 06 paź 2011, 13:24

czy ktoś moze mi powiedzieć która czesć NK dla kogo? dzięki
~ops@~`

Napisano: 06 paź 2011, 15:20

A dla wszystkich, B przekazujesz osobie pokrzywdzonej, C spisujesz z osobą pokrzywdzoną na spotkaniu ZI, D ze sprawcą
~JJ

Napisano: 06 paź 2011, 16:14

ok dzięki wielkie
~ops@~`

Napisano: 07 paź 2011, 22:38

ksero A dla siebie, oryginał A do ZI
~buldog

Napisano: 08 paź 2011, 20:35

A gdzie jest napisane,ze A trzeba skserować i sobie zostawić?Nawet mądre to jest,bo przynajmniej będzie jakiś ślad.
~bara

Napisano: 08 paź 2011, 22:19

§ 7. 1. Przekazanie wypełnionego formularza \"Niebieska Karta - A\" do przewodniczącego zespołu interdyscyplinarnego następuje niezwłocznie, nie później niż w terminie 7 dni od dnia wszczęcia procedury.

2. Kopię wypełnionego formularza \"Niebieska Karta - A\" pozostawia się u wszczynającego procedurę.
~buldog

Napisano: 10 paź 2011, 14:18

no właśnie jak jest z GIODO skoro powiedzmy szkoła zgłaszając rodzinę na ZI u siebie będzie trzymać NK? Wszystkie dokument powinny być w siedzibie zespołu, a rozporządzenie namieszało :D
~JJ

Napisano: 11 paź 2011, 2:19

Jak byście szukali druków nowej niebieskiej karty to dzisiaj udało mi się znaleźć w jednej drukarnii w łodzi.
Dla zainteresowanych przesyłam link do ich strony: www.druki-tanio.pl

pozdrawiam
~Joanna

Napisano: 13 paź 2011, 16:16

procedurę rozpoczyna policja i od niej mamy zgłoszenie,
czyli zanim zbierze się zespół lub grupa robocza to pracownik socjalny nie idzie w teren by zbadac sytuacje tylko czeka na zgłoszenie się na zespół ofiary
czy idzie ,
bo rozporządzenie nie mowi o tym
~Daga

Napisano: 13 paź 2011, 20:55

ja bym poszedł bo na zespole musisz miec jakąś NK, a z Policji jej nie dostaniesz
~DoubleJ

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x