Niebieska Karta-szkolenie dla Zespołów Interdyscyplinarnych - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 14 paź 2011, 20:23

Firma Al-Koal-Prof zaprasza na szkolenie:

Niebieskie Karty
-krok po kroku
w Gminnych Zespołach Interdysplinarnych
ds. przeciwdziałania przemocy w rodzinie

Rozporządzenie Rady Ministrów „ Niebieska Karta” wchodzi w życie 18 października 2011r. !!!!!!!

Szkolenie prowadzi:
• Waldemar Saltarius – praktyk samorządowy, członek trzech Zespołów Interdyscyplinarnych na śląsku cieszyńskim, pełnomocnik Burmistrza/Wójta w 4 gminach na śląsku cieszyńskim ds. uzależnień i przemocy; właściciel i wykładowca firmy profilaktyczno-szkoleniowej, która prowadziła szkolenia z zakresu wdrażania i finansowania zadań własnych gmin w temacie przeciwdziałania przemocy w rodzinie dla ponad 150-ciu gmin województwa śląskiego i małopolskiego, oraz powiatów Bartoszyce, Mława, Dorohusk, Bielsko-Biała.

Program szkolenia:
• Procedura „Niebieskiej Karty” – krok po kroku w upoważnionych instytucjach i Zespole Interdyscyplinarnym
• Rozporządzenie Ministra Zdrowia w sprawie wzoru zaświadczenia lekarskiego dla ofiary przemocy
• Rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie procedury postępowania Policji przy odbieraniu dzieci z rodziny

Czas trwania szkolenia: 3godziny

Termin, cena i miejsce szkolenia do indywidualnego ustalenia z zamawiającym

Adresaci szkolenia:
Członkowie Zespołów Interdyscyplinarnych, Dyrektorzy/kierownicy OPS, pracownicy socjalni, przewodniczący i członkowie komisji RPA, policjanci, przedstawiciele służby zdrowia, przedstawiciele oświaty i decydenci w kreowaniu zasad polityki społecznej w gminie.

Cena obejmuje: Wykład połączony z konsultacjami, autorskie materiały szkoleniowe i zaświadczenie.

Kontakt w sprawie ustalenia szczegółów :
Tel: 601-645-467 faks:(33) 486-71-08 lub e-mail: [email protected]
Dysponujemy ograniczoną liczbą wolnych terminów. W związku z ogromnym zainteresowaniem samorządów tematyką szkolenia o zakwalifikowaniu decyduje kolejność zgłoszeń.

Płatność za szkolenie: Należność za udział w szkoleniu płatna przelewem po wykonanej usłudze szkoleniowej w terminie do 7-miu dni od dnia szkolenia na podstawie wystawionego r-ku do odbioru w dniu szkolenia.
~Waldek

Napisano: 26 paź 2011, 10:20

Czy są wolne terminy na szkolenie na 2-gą połowę listopada 2011?
~irena

Napisano: 27 paź 2011, 9:54

Z przykrością muszę stwierdzić, że w tym roku wszystkie terminy są zajęte. Wolne terminy są na styczeń 2012rok, więc jak jesteś zainteresowana to proszę o kontakt w celu ustalenia terminu i dogadania szczegółów.
Pozdrawiam
~Waldek

Napisano: 01 gru 2011, 13:22

proszę o przesłanie mi szczegółowej oferty szkolenia na styczeń na adres: [email protected]
~marta

Napisano: 01 gru 2011, 15:00

jeżeli ktoś jest zainteresowany szkoleniem z nk , zi i grup roboczych proszę o info ja tez z powodzeniem prowadzę takie szkolenia , też jestem przew zi, absolwentem studium przeciwdziałania przemocy i od 13 lat pracuję w pomocy społecznej (wymiar praktyczny i organizacyny zadania)
w razie potrzeby oczekuję na zgłszenia prześlę ofertę szczegółową
~lolka

Napisano: 24 sty 2012, 15:20

czy robicie jeszcze te szkolenia z NK?
~Aga

Napisano: 25 sty 2012, 12:33

Aga a gdzie pracujesz, podaj województwo, pozdrawiam
~lolka

Napisano: 25 sty 2012, 12:36

ja jestem z kujawsko-pomorskiego
~K

Napisano: 26 sty 2012, 10:47

Szkolenia są dalej realizowane, wolne terminy to połowa lutego 2012
~Waldek

Napisano: 16 lut 2012, 9:25

Byłam na szkoleniu firmy Al-Koal-Prof k. Gliwic polecam bo bardzo praktyczne i merytoryczne
~Krystyna

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x