niebieska karta

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
~ops@~`

niebieska karta

Post autor: ~ops@~` »

czy ktoś moze mi powiedzieć która czesć NK dla kogo? dzięki
~JJ

Re: niebieska karta

Post autor: ~JJ »

A dla wszystkich, B przekazujesz osobie pokrzywdzonej, C spisujesz z osobą pokrzywdzoną na spotkaniu ZI, D ze sprawcą
~ops@~`

Post autor: ~ops@~` »

ok dzięki wielkie
~buldog

Post autor: ~buldog »

ksero A dla siebie, oryginał A do ZI
~bara

Post autor: ~bara »

A gdzie jest napisane,ze A trzeba skserować i sobie zostawić?Nawet mądre to jest,bo przynajmniej będzie jakiś ślad.
~buldog

Post autor: ~buldog »

§ 7. 1. Przekazanie wypełnionego formularza \"Niebieska Karta - A\" do przewodniczącego zespołu interdyscyplinarnego następuje niezwłocznie, nie później niż w terminie 7 dni od dnia wszczęcia procedury.

2. Kopię wypełnionego formularza \"Niebieska Karta - A\" pozostawia się u wszczynającego procedurę.
~JJ

Post autor: ~JJ »

no właśnie jak jest z GIODO skoro powiedzmy szkoła zgłaszając rodzinę na ZI u siebie będzie trzymać NK? Wszystkie dokument powinny być w siedzibie zespołu, a rozporządzenie namieszało :D
~Joanna

Post autor: ~Joanna »

Jak byście szukali druków nowej niebieskiej karty to dzisiaj udało mi się znaleźć w jednej drukarnii w łodzi.
Dla zainteresowanych przesyłam link do ich strony: www.druki-tanio.pl

pozdrawiam
~Daga

Post autor: ~Daga »

procedurę rozpoczyna policja i od niej mamy zgłoszenie,
czyli zanim zbierze się zespół lub grupa robocza to pracownik socjalny nie idzie w teren by zbadac sytuacje tylko czeka na zgłoszenie się na zespół ofiary
czy idzie ,
bo rozporządzenie nie mowi o tym
~DoubleJ

Post autor: ~DoubleJ »

ja bym poszedł bo na zespole musisz miec jakąś NK, a z Policji jej nie dostaniesz
ODPOWIEDZ