grupy robocze???

Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny
ODPOWIEDZ
~asia26

grupy robocze???

Post autor: ~asia26 »

kichani o co chodzi z tymi grupami roboczymi ?? ile ich musi być ? ile członków w jednej grupie? czy skład grupy roboczej zatwierdza sie uchwałą? powiedzcie mi proszę jutro mam spotaknie !!!!! proszę !!!!
~k.Sz.

Re: grupy robocze???

Post autor: ~k.Sz. »

powołuje się je do pracy z konkretną rodziną. Skład zatwierdza przewodniczący ZI.
~asia26

Post autor: ~asia26 »

to znaczy że nie ma konkretnych osób i nazwisk???
~casia1975

Post autor: ~casia1975 »

Grupy robocze są powoływane do do rozwiązywania problemu przemocy w konkretnej rodzinie czyli pojawia się przemocowa rodzinka i powołuje się grupę roboczą. Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie \"ile ich musi być\", bo jest ich tyle ile indywidualnych przypadków.skład grupy jest podany w ustawie i nie zatwierdza sie go uchwałą. W każdym przypadku skład gr może być inny. Proponuje nie panikować i sięgnąć po ustawę i wszystko się rozjaśni:))powodzenia!!!
~bb

Post autor: ~bb »

witajcie, mam pytanie jestem przewodniczącym w ZI powołałam grupę roboczą , którą prowadzę . Liderem jest pracownik socjalny , który jest odpowiedzialny za tą rodzinę. Czy ja muszę zawsze otwierać grupę i być na niej?
~lolka

Post autor: ~lolka »

nie nie musisz wybrałaś lidera i on koordynuje grupę po 3 miesiącach skłda ci sprawozdanie
~klar

Post autor: ~klar »

A gdzie jest napisane,ze po 3 miesiącach?U mnie n a bieżaco wpinaja notatki z działań.
~bb

hej, czyli ja na pierwsze spotkanie idę przedstawiam wszystko wybieram lidera i na kolejnym spotkaniu grupowym już nie uczestniczę. Dobra a protokół pisze lider nie protokolant z ZI? A gdzieś to musi być uregulowane ?
~lena

Post autor: ~lena »

a w jaki sposób powolać te grupy robocze? na piśmie czy można telefonicznie bez dokumentowania tego?
~bb

grupę roboczą powołuje się na posiedzeniu zi, na którym powołuje się skład tej grupy
ODPOWIEDZ