grupy robocze???
grupy robocze???
kichani o co chodzi z tymi grupami roboczymi ?? ile ich musi być ? ile członków w jednej grupie? czy skład grupy roboczej zatwierdza sie uchwałą? powiedzcie mi proszę jutro mam spotaknie !!!!! proszę !!!!
Re: grupy robocze???
powołuje się je do pracy z konkretną rodziną. Skład zatwierdza przewodniczący ZI.
Grupy robocze są powoływane do do rozwiązywania problemu przemocy w konkretnej rodzinie czyli pojawia się przemocowa rodzinka i powołuje się grupę roboczą. Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie \"ile ich musi być\", bo jest ich tyle ile indywidualnych przypadków.skład grupy jest podany w ustawie i nie zatwierdza sie go uchwałą. W każdym przypadku skład gr może być inny. Proponuje nie panikować i sięgnąć po ustawę i wszystko się rozjaśni:))powodzenia!!!
witajcie, mam pytanie jestem przewodniczącym w ZI powołałam grupę roboczą , którą prowadzę . Liderem jest pracownik socjalny , który jest odpowiedzialny za tą rodzinę. Czy ja muszę zawsze otwierać grupę i być na niej?
nie nie musisz wybrałaś lidera i on koordynuje grupę po 3 miesiącach skłda ci sprawozdanie
A gdzie jest napisane,ze po 3 miesiącach?U mnie n a bieżaco wpinaja notatki z działań.
hej, czyli ja na pierwsze spotkanie idę przedstawiam wszystko wybieram lidera i na kolejnym spotkaniu grupowym już nie uczestniczę. Dobra a protokół pisze lider nie protokolant z ZI? A gdzieś to musi być uregulowane ?
a w jaki sposób powolać te grupy robocze? na piśmie czy można telefonicznie bez dokumentowania tego?
grupę roboczą powołuje się na posiedzeniu zi, na którym powołuje się skład tej grupy
Oprócz grupy robocze??? - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny przeczytaj również:
wzór wezwania osoby stosującej przemoc
powołanie grupy roboczej
Proszę o wyjaśnienie
Jakie pieczątki w Zespole Interdyscyplinarym
paragraf 8 rozprządzenia w sprawie Niebieskich Kart
Kto wypełnia karte C i D???
Plan pracy ZI
szkolenie z pieczy zastępczej
Patologiczna rodzina i smutna dziewczynka
budżet na 2012
jaka jest różnica pomiędzy zespołem interdyscyplinarnym a grupą roboczą?
Niebieska Karta-szkolenie dla Zespołów Interdyscyplinarnych
Zespół inerdyscyplinarny w rzeczowym wykazie akt
niebieska karta
jak przeżyć za 1500 brutto - solucja partii politycznych
sprawozdanie z Programu Przeciwdzialania Przemocy - do kiedy ?