~o jakim wyroku sądu mowa? Nie znam sprawy, jakie kłamstwo? Podaj fakty: kto gdzie kiedy, bo takie wmawianie , że Jaroslaw Kaczyński coś komus powiedział i jest wyrok to dla mnie za malo, aby zmienić zdanie o czlowieku, który w porownaniu z innymi politykami jest diamentem!
Sama jestem uwikłana w sprawy sądowe i wiem, że oczyszczenie sie z winy to kwestia nawet całego życia, a jak ktoś zawistny bardzo chce Ci dokopać to mozna i zycie stracić. Dlatego akurat w moim przypadku takie argumenty jak wyrok Sądu to jeszcze za mało, dopiero ostatatczny wyrok jest jakac miara na sprawiedliwość. ~olala!
dzibar tyś jest po prostu baba z warzywniaka, no przepraszam obraziłem kobietę z warzywniaka, - pleciesz co ci ślina na wargi przyniesie - to do twojego wpisu o 9.25 i jak przerżniesz w sądzie to pewnie także napiszesz że wszyscy są przeciwko tobie - lecz się kobito lecz
a jak psychotropek przerznie z Giertychem to pewnie także będzie wina sądu.
2010-12-02 13:57
ikony
wysłane przez ~czytelnik dnia 2010-12-02 13:57:32
~czytelnik
oto dwie ikony wklejkarstwa na HP - była dzibar ale od jakiegoś czasu mężnie sekunduje jej nijaki Łukasz - pewnie także nie ma co robić i zabawia się wklejkarstwem!