nowa rodzina, wcześniej inna gmina - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 22 lut 2019, 11:27

Witam, bardzo proszę o pomoc.
Przyszła dziś kobieta, przeprowadziła się z innej gminy do naszej. Chce karty . Wszystko zrozumiałe, jednakże nie do końca...
Twierdzi, że wysłała wniosek elektroniczny do wcześniejszej gminy w sierpniu i do dzis nie został rozpatrzony wniosek..do dziś nikt jej nie przyznal kart. Kontaktowałam się z gminą w do której miał pójść prawdopodobnie wniosek elektroniczny- nie mają niczego... Obsługują skrzynkę(bo wiem, że i z tym bywają problemy:)
Zatem moje pytanie brzmi,
mam normalnie zacząć obsługiwać wniosek i zamówić karty w mojej gminie? to normalnie bez komplikacji się odbędzie? jak gdzieś w systemie (w innej gminie)jest już prawdopodobnie nie obsłużony wniosek??
Już się tracę, :D :D :D :D :D
wcześniej było jakoś wszytko prościej i przejrzyściej....
Anna1984
Praktykant
Od: 19 lut 2019, 11:52
Zajmuję się: asystent rodziny, obsługa wniosków KDR

Napisano: 22 lut 2019, 11:46

po to jest przyszłość aby wszystko zaciemnić i skomplikować :lol:, przy tym systemie obecnym nie da się zagwarantować, że wszystko będzie bez komplikacji :lol: , ale nie ma co się przejmować, wprowadzaj rodzinę jako nową, zobaczysz co się będzie działo w trakcie, czy system z czymś nie wyskoczy ;)
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem