jesli nie obniża sie wynagrodzenie to porozumienie zmieniającesisi pisze: 30 cze 2023, 14:02 Podpowiedzcie... czy jeśli kategoria zaszeregowania zmienia się z VII na V, XIX na XVIII robimy wypowiedzenie zmieniające warunki pracy i płacy. Nie ma wpływu na zmianę wysokości wynagrodzenia...
A w przypadku zmiany na kategorię wyższą ( wynagrodzenie bez zmian) wystarczy pisemna informacja dla pracownika czy porozumienie zmieniające?
nowe rozporządzenie w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych -VII2023
-
- Praktykant
- Zajmuję się: organizacja, kadry
- Kontakt:
Re: nowe rozporządzenie w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych -VII2023
-
- Referent
- Zajmuję się: Pfron
- Kontakt:
Re: nowe rozporządzenie w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych -VII2023
a z jaką data robicie zarzadzenie w sprawie zmiany regulaminu ??????
-
- Praktykant
- Kontakt:
19 czerwca z moca obowiazywania od 1 lipcaTomekM pisze: 04 lip 2023, 12:01 a z jaką data robicie zarzadzenie w sprawie zmiany regulaminu ??????
-
- Stażysta
- Zajmuję się: pomoc społeczna
- Kontakt:
nie mogę znaleźć specjalista pracy socjalnej
jaka powinna być grupa zaszeregowania i wynagrodzenie bo widzę tylko główny specjalista ??/ dotychczas była XIII
jaka powinna być grupa zaszeregowania i wynagrodzenie bo widzę tylko główny specjalista ??/ dotychczas była XIII
-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
strona 15 rozporządzenia, punkt 5 w tabelce - grupa zaszeregowania XIVEwagops pisze: 02 sie 2023, 8:48 nie mogę znaleźć specjalista pracy socjalnej
-
- Praktykant
- Zajmuję się: pomoc społeczna
- Kontakt:
Dzień dobry, czy zgodnie z nową ustawa, każdy specjalista pracy socjalnej powinien mieć 4.200,00 zł zasadniczego wynagrodzenia? Dodam, że mam mniej, ale mam wysługę lat i dodatek terenowy, to w sumie jest więcej.
Dziękuje za odpowiedz
Dziękuje za odpowiedz
-
- Praktykant
- Kontakt:
wynagrodzenie zasadnicze jest zasadniczymElia pisze: 03 sie 2023, 10:37 Dzień dobry, czy zgodnie z nową ustawa, każdy specjalista pracy socjalnej powinien mieć 4.200,00 zł zasadniczego wynagrodzenia? Dodam, że mam mniej, ale mam wysługę lat i dodatek terenowy, to w sumie jest więcej.
Dziękuje za odpowiedz

odp: Tak
-
- Praktykant
- Zajmuję się: księgowość, kadry
- Kontakt:
Mam pytanie do poniżej stwierdzonego faktu. Właśnie mam taką sytuację. Co powinnam zrobić w tej sytuacji. Proszę o rady.
gorszą zmianą jest zamiana w ścieżce awansu bo teraz specjalista jest w 10 kat. a st. inspektor w 13 - czyli jeśli ktoś akurat dostał awans wewn na specjalistę to trzebaby go cofnąć od lipca znowu na st. inspektora
gorszą zmianą jest zamiana w ścieżce awansu bo teraz specjalista jest w 10 kat. a st. inspektor w 13 - czyli jeśli ktoś akurat dostał awans wewn na specjalistę to trzebaby go cofnąć od lipca znowu na st. inspektora
-
- Praktykant
- Kontakt:
dokładnie takmoniag pisze: 09 sie 2023, 12:14 Mam pytanie do poniżej stwierdzonego faktu. Właśnie mam taką sytuację. Co powinnam zrobić w tej sytuacji. Proszę o rady.
złożyć podanie o zmiane zmiane wynagrodzenia, jeśli kadry śpią
Oprócz nowe rozporządzenie w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych -VII2023 - Kadry przeczytaj również:
zmiana dodatku stażowego
Outsourcing księgowości
maksymalne wynagrodzenie
zmiany w ZFŚS
nowe rozporządzenie w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych
nowe informacje o warunkach zatrudnienia
aneksy
Umowa zlecenie - wypłata wynagrodzenia
PPK - pracownik nie został zapisany
pomoc wytchnieniowa
Jak postąpić w przypadku błędnie wliczanego okresu z tytułu umowy-zlecenia do stażu pracy?
kwalifikacje pracownika socjalnego, czy spełnia
Zbieg różnych nieobecności w jednym miesiącu
płatnik błąd
wyliczenie wynagrodzenia AOON
czy mogę być pracownikiem socjalnym ?