nowy post - HYdE PaRK

Strona 137 z 161    [ Posty: 1601 ]

Napisano: 05 maja 2009, 16:40

co to znaczy, że uszy pieką. ja przyznam że co jakiś czas nos mnie swędzi. męska solidarność jest zawsze wygra z solidarnością jajników, ale jak przypomne sobie skecz Cezarego Pazury to wychodzą skutki uboczne takiej męskiej solidarności
~dd

Napisano: 05 maja 2009, 22:04

https://w653.wrzuta.pl/audio/6gBfczRG4Ne/

to też jest niezłe , zgadzam się absolutnie baby w większej części to straszne plotkary na zasadzie powiem ci coś tylko nikomu nie mów .... itd . za chwilę wszyscy wszystko wiedzą z detalami ale udają że absolutnie nic nie wiedzą haha , jak nos swędzi to ... się podrap ;)
~angel

Napisano: 07 maja 2009, 9:18

facetom w zasadzie też nic nie brakuje, tylko, że my nazywamy to wymiana informacji, w zasadzie jak rozmawiamy na 1 temat to się go trzymamy, nie skaczemy luźno po tematach tak jak wy kobiety to potrafice.

wczoraj u chrześniaka byłem i wojna na poduszki była, noszenie na barana i oglądanie jak strażacy wycinają drzewo
~dd

Napisano: 07 maja 2009, 20:48

no tak masz takie strasznie duże plecy to możesz go nosić , ja już swoich nie daję rady dźwigać , właściwie jednego tylko tak nosiłam ale on już sam duży baranek
~angel

Napisano: 08 maja 2009, 16:01

na weekend w Kętrzynie na dwu dniowym turnieju,a w poniedziłek urlop- jakby nie patrzył jeśli nie zmęczę się grą to napewno podróżą- 200km w jedną stronę :(
~dd

Napisano: 12 maja 2009, 9:04

zajęliśmy siódme miejsce na dziewięć druzyn, gdyby organizacja nie zawiodła to byśmy pewnie grali o piąte. wg kapitana jeden mecz to ja wygrałem :)
siatkówka lekiem na wszystko: ucisk na klatkę piersiową minął zupełnie, ale ból prawego barku tylko osłabł :( ale w środę trening, więc jest nadzieja na \"wyleczenie\"
~dd

Napisano: 12 maja 2009, 11:51

siatkówka lekiem na wszystko ? to może powinnam spróbować tego leku
~angel

Napisano: 14 maja 2009, 9:57

no i ramie ciągle boli?? ale tym razem to chyba wynik braku rozgrzewki i dość niskiej jak na ten okres roku temperatury chłodnego wiatru
~dd

Napisano: 17 maja 2009, 0:45

pipi przytul się do mnie, niech coś miłego się przyśni, misiek
~misiek

Napisano: 17 maja 2009, 13:15

już myślałam miśku że zapomniałęś o mnie
~pipi

Strona 137 z 161    [ Posty: 1601 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x