co to znaczy, że uszy pieką. ja przyznam że co jakiś czas nos mnie swędzi. męska solidarność jest zawsze wygra z solidarnością jajników, ale jak przypomne sobie skecz Cezarego Pazury to wychodzą skutki uboczne takiej męskiej solidarności
to też jest niezłe , zgadzam się absolutnie baby w większej części to straszne plotkary na zasadzie powiem ci coś tylko nikomu nie mów .... itd . za chwilę wszyscy wszystko wiedzą z detalami ale udają że absolutnie nic nie wiedzą haha , jak nos swędzi to ... się podrap
facetom w zasadzie też nic nie brakuje, tylko, że my nazywamy to wymiana informacji, w zasadzie jak rozmawiamy na 1 temat to się go trzymamy, nie skaczemy luźno po tematach tak jak wy kobiety to potrafice.
wczoraj u chrześniaka byłem i wojna na poduszki była, noszenie na barana i oglądanie jak strażacy wycinają drzewo
no tak masz takie strasznie duże plecy to możesz go nosić , ja już swoich nie daję rady dźwigać , właściwie jednego tylko tak nosiłam ale on już sam duży baranek
na weekend w Kętrzynie na dwu dniowym turnieju,a w poniedziłek urlop- jakby nie patrzył jeśli nie zmęczę się grą to napewno podróżą- 200km w jedną stronę
zajęliśmy siódme miejsce na dziewięć druzyn, gdyby organizacja nie zawiodła to byśmy pewnie grali o piąte. wg kapitana jeden mecz to ja wygrałem
siatkówka lekiem na wszystko: ucisk na klatkę piersiową minął zupełnie, ale ból prawego barku tylko osłabł ale w środę trening, więc jest nadzieja na \"wyleczenie\"