mobbing - HYdE PaRK

Strona 1 z 6    [ Posty: 57 ]

Napisano: 10 lut 2008, 17:09

babka z mopsu mnie mobbinguje, poradzcie co zrobic, jak wniesc skarge, zeby poszla siedziec, no i zeby kasy z tego bylo jak trza.
~gulgot

Napisano: 10 lut 2008, 17:20

to chodzi Ci o to aby było lepiej w pracy, czy mieć z tego zysk?
~zuza

Napisano: 10 lut 2008, 18:53

nie no, ona mnie mobinguje zebym pozsedl do roboty, a ja preferuje zasilek z mopsu, to powinno byc kurna uszanowane
~gulgot

Napisano: 11 lut 2008, 9:41

oczywiście masz do tego prawo i myślę ze twoje dobra zosały naruszone , więc pisz pozew do sądu cywilnego albo w tym przypadku do sądu pracy , adwokata weż z mopsu lub pcpr boś przecież ubogi , a najlepiej napisz do E. Jaworowicz warszawa ul. woronicza 17. pozdrawiam i zyczę powodzenia w walce z roszczenowymi prac. socjalnymi
~olga

Napisano: 11 lut 2008, 13:38

.... no i tu niestety ~gulgot ma problem :)... przepisy dot. ochrony przed mobbingiem chronią (zgodnie z kodeksem pracy) jedynie osoby które zatrudnione są na umowę o pracę :)... można co najwyżej \"podeprzeć\" się przepisami kodeksu karnego .. jak dobrze pamiętam art. 191 k.k. :))
~Myk

Napisano: 11 lut 2008, 14:18

gulgot to tak ogólnie chyba ma problem.....
~zuza

Napisano: 11 lut 2008, 14:58

... daj mu szansę... może zacznie serfować \"na innych polach po internecie w poszukiwaniu... swojej tozsamości\" :)
~Myk

Napisano: 11 lut 2008, 15:16

on juz to robił dużo wczesniej, ja myslę, że on tez pracuje w ops-sie a to jest tylko taka podpucha
~zuza

Napisano: 11 lut 2008, 15:22

.... na ale po co udaje \"myślącego inaczej\" :))... masochista czy co ?
~Myk

Napisano: 11 lut 2008, 15:39

cieszy się z reakcji ludzi na to co napisał
~zuza

Strona 1 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x