witam, chcę zapytać o jak wprowadzić do systemu si kdr.
Otórz w marcu tego roku były mąż kobiety złożył wniosek o kdr w formie tradycyjnej na siebie , obecnej żony oraz trójki dzieci ( jedno dziecko wspólne z obecną żoną ) i dwoje dzieci z byłą żoną. Karty zostały wydane.
Teraz była żona przychodzi do mnie po wniosek o karty dużej rodziny , bo jest również matką trojga dzieci.
Jedno z dzieci ma z innym partnerem ( na to dziecko ma zasądzone alimenty ) i dwoje dzieci ma byłym mężem ( na te właśnie dwoje dzieci były już złożone wnioski i karty są wydane ) . Pytanie:
jak ma wypełnić wniosek o kdr na tę dwójkę dzieci, które mają już karty ( czy ma zaznaczyć, że nie wnosi na te dzieci o kdr ? ) a w systemie jak to zrobić czy zaznaczyć że nie wnosi na te dzieci o kdr ? . Jak tak zaznaczę, czy wogóle system przyzna mi karty dla matki i tego jednego dziecka ?
dodatkowo ta dwójka dzieci nie ma kart elektronicznych a teraz matka chce dla siebie i dzieci elektroniczne karty . Czy dla tej dwójki dzieci w zarządzaniu kartami mogę gdzieś dopisać jeszcze matkę, której mogłabym uaktywnić wizualizację karty ? jak to mam zrobić /?