numer koperty
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW DO FA
- Kontakt:
numer koperty
Czy może ktoś mógł udzielić mi informacji, które cyfry z kodu kreskowego na kopercie są wpisane do tego pisma załączonego do kart z informacją nr koperty. Nie otrzymałam właśnie tego i nie wiem co mam wpisać, żeby móc odebrać karty w systemie. Dziękuję;)
-
- Referent
- Zajmuję się: KDR, OP3 i nie tylko :)
- Kontakt:
Re: numer koperty
Z tego co pamiętam to kod kreskowy nie ma nic wspólnego z tym numerem. Na kopercie (na niebieskim tle i dodatkowo przy odrywaniu koperty w dwóch miejscach znajduje się również ten kod) jest podany numer zewnętrzny koperty.gopsik11 pisze: 29 wrz 2022, 9:19 Czy może ktoś mógł udzielić mi informacji, które cyfry z kodu kreskowego na kopercie są wpisane do tego pisma załączonego do kart z informacją nr koperty. Nie otrzymałam właśnie tego i nie wiem co mam wpisać, żeby móc odebrać karty w systemie. Dziękuję;)
-
- Referent
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
numer do odbioru przesyłki jest zawsze na tym piśmie z wykazem wszystkich kart w paczce, przynajmniej u nas tak to wygląda 

-
- Referent
- Zajmuję się: KDR, OP3 i nie tylko :)
- Kontakt:
Dokładnie tak, tylko że zrozumiałem, że w kopercie nie ma tego pisma?rikli pisze: 29 wrz 2022, 9:36 numer do odbioru przesyłki jest zawsze na tym piśmie z wykazem wszystkich kart w paczce, przynajmniej u nas tak to wygląda![]()
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW DO FA
- Kontakt:
tak, nie było, ale dodzwoniłam się na pomoc i otrzymałam informację że nr koperty jest nawet we wszystkich kartach co mamy w systemie i jak weszłam w tą co przyszła to było 

Oprócz numer koperty - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
KDR akt małżeństwa
duplikat
przedłużenie termin
czy karta się należy
koszty obsługi
wniosek o KDR wcześniej męża teraz żona
termin pieczy zastępczej
rodzina zastępcza tymczasowa
anulowana karta
POMOCY!!
Dzieci w rodzinie zastępczej