No właśnie ja też nei mogę tego do dzisiaj zrozumieć. Być może jest to klucz do zrozumienia strachu i determinacji elit przed faktyczną zmianą rządów??? A może to jest pytanie do prokuratora?
jeszcze jeden nawiedzony - dzibar już będzie doności zrób to samo albo właź nazad do nory, a może to właście to coś innego - niektórzy tak mają na pogodę lub zmianę pory roku!
Jeśli chodzi o donosy to raczej ty i tobie podobni specjalizują się w tym na tym forum. Byle ktoś napisał słowo prawdy już wrzeszczycie \"do HP, do HP\". Wyluzuj chłopie, prawda i tak zwycięży. To tylko kwestia czasu.
Niestety wiem, kto posiada monopol na \"prawdę\" lub raczej kto posiada \"monopl naprawdę\". Ale to też kiedyś skończy się. Prawda tak czy tak zwycięży.
2011-07-05 14:29 Re: oblicza prezydencji - fajny tytuł
wysłane przez ~brawo dnia 2011-07-05 14:29:31
~brawo
jeszcze jeden nawiedzony - dzibar już będzie doności zrób to samo albo właź nazad do nory, a może to właście to coś innego - niektórzy tak mają na pogodę lub zmianę pory roku!
niestety ~pablo nie wiesz a udajesz wszechwiedzacego - wiesz tyle ile ci pisiowy prezio i jemu podobni pokażą i wtłoczą w główke