tego już się czytać nie da! - HYdE PaRK

Strona 1 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 16 cze 2011, 9:40

Czy ten rząd cokolwiek potrafi zrobić?
Gtrabarczykowi wynająć kwiaciarnię!

https://biznes.onet.pl/teraz-opoznienia- ... news-detal

~Łukasz

Napisano: 16 cze 2011, 11:53

to po kiego ch ..ja czytasz i wklejasz??????
~odp.

Napisano: 16 cze 2011, 12:15

żebyś mogło w ten sposób skomentować
~Łukasz

Napisano: 16 cze 2011, 12:16

do roboty do roboty a na w necie gamoniu
~odp.

Napisano: 16 cze 2011, 12:20

jakby co to \"odpowiedź\" jest rodzaju żeńskiego a nie nijakiego, maturę chyba masz
~do Łukasza

Napisano: 16 cze 2011, 12:23

Polecam lekturę Eligiusza:

W zasadzie nie wypowiadam się na tematy polityczne choć mam zdecydowane przekonania. Dzisiaj jednak robię wyjątek z powodu niebywale budującego przykładu. Oto przeciwnik polityczny staje wobec opinii publicznej i mówi \"stop\". Przyzwoitość nakazuje mi powiedzenie prawdy choć jest to mój \"wróg\". Moi drodzy, gdybyśmy mieli polityków tej klasy, no przynajmniej tych z rządu, to jako kraj stalibyśmy dzisiaj dużo lepiej, a jako społeczeństwo nie potrzebowalibyśmy pseudo-nauczycieli \"miłości\". Taki przeciwnik polityczny zawsze będzie wzbudzał mój szacunek i nigdy nie poważę się powiedzieć o nim złego słowa i nie wyrażę zgody aby inni mówili o nim źle. Bo choć ma inne poglądy, inne przekonania to jest przede wszytskim człowiekiem uczciwym i człowiekiem honoru. W takim przypadku przestaje mieć znaczenie czy jest to polityk PO, SLD a może dziennikarz Gazety Wyborczej. Takiemu człowiekowi zawsze podam rękę. Ale do rzeczy:

https://niezalezna.pl/11983-musze-byc-ad ... cierewicza
~rykoszet

Napisano: 16 cze 2011, 12:45

następne \"nie wiadomo co\" się wypowiada (o swoim wykształceniu się nie zająknąwszy), a podstawowe braki w kulturze i wychowaniu wychodzą. Jeśli ktoś się wypowiada bezosobowo, chowa się za byle jakim nickiem, to komu ja mam odpowiadać?
~Łukasz

Napisano: 16 cze 2011, 12:51

to nie odpowiadaj wykształciuchu, z grzeczności nie wypowiadam się na temat Twojej \"kultury i wychowania\", bo nie ma takiej potrzeby - wszyscy czytający wyrabiają sobie wlasne zdanie
~Pelagia

Napisano: 16 cze 2011, 12:59

a gdzie tu u posłów po , sld czy psl honoru szukać? w pis też są zaprzańcy, ale w tym ugrupowaniu chyba jeszcze najmniej ich jest. Od razu wyjaśniam, klakierom rządu i lewej opozycji, że nie jestem członkiem pisu, a J. Kaczyński nie jest moim idolem. Bo już niejedną głupotę mi tu sugerowano.
~Łukasz

Napisano: 16 cze 2011, 13:01

Ładne imię... Pelagia. Fajnie, że czytasz. Jeszcze tylko ukierunkuj się na wykonywanie tej czynności ze zrozumieniem i może się nawet dogadamy.
~Łukasz

Strona 1 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x