Obliczenie kosztu utrzymania mieszkańca DPS
Re: Obliczenie kosztu utrzymania mieszkańca DPS
Chętnie też bym chciała wiedzieć o interpretacji na temat remontów w koszcie utrzymania, bo co roku mam ten sam problem, które mozna wliczac a które nie.
ja również chetnie skorzystam ze wskazania -link , interpretacji w sprawie remontów po satndardzie , jesli można [email protected] z góry dziekuję
Jeśli jest możliwość to tez proszę o interpretację link lub skan na pocztę [email protected]. Dziękuję.
Wiem że jetem już kolejna ale jeślimogę to również byłabym wdzięczna za przesłanie: [email protected] Pozdrawiam
Kochani proszę prześlijcie mi również interpretację pisma z Ministerstwa Finansów odnośnie wliczania amortyzacji i remontów bieżących do wyliczenia kosztu utrzymania mieszkańcó w DPS-ie. Mój e-mail: [email protected]
Pozdrawiam- Grazyna
Pozdrawiam- Grazyna
tutaj jest problem; czy przy obliczaniu kosztu utrzymania mieszkańca odliczać duże remonty po uzyskaniu standartu?
Wyliczanie tego kosztu to mój problem, bo co roku liczę go z wydatków (?). Proszę o informcję od Agnieszki lub kogoś innego na temat pisma Ministerstwa Finansów na temat wliczania do kosztu utrzymania amortyzacji i odejmowania kosztów inwestycyjnych. Mój adres [email protected]
Oprócz Obliczenie kosztu utrzymania mieszkańca DPS - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
Umowa w sprawie odpłatnoiści za DPS rodziny
Pielęgniarki na bruk, a mieszkańcy do grobu
UMIESZCZENIE W DPS
Pomniejszanie odpłatności za pobyt w DPS.
PODWYŻKI
Umieszczenie BARDZO PILNE
Opiekun DPS
mgr fizjoterapii pracujący na stanowisku technika fizjoterapii
zatrudnienie
Proszę o pomoc
zwiazki zawodowe
Czy zrobic z faceta biedaka?Dot. DPS
proszę o radę
pielęgniarki w dps dla osób chorych psychicznie
DPS dla psychicznie chorych
Pracownik socjalny w DPS