Obliczenie kosztu utrzymania mieszkańca DPS

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
~basia

Re: Obliczenie kosztu utrzymania mieszkańca DPS

Post autor: ~basia »

Chętnie też bym chciała wiedzieć o interpretacji na temat remontów w koszcie utrzymania, bo co roku mam ten sam problem, które mozna wliczac a które nie.
~renia

Post autor: ~renia »

ja również chetnie skorzystam ze wskazania -link , interpretacji w sprawie remontów po satndardzie , jesli można [email protected] z góry dziekuję
~basia

Post autor: ~basia »

Jeśli jest możliwość to tez proszę o interpretację link lub skan na pocztę [email protected]. Dziękuję.
~kasia

Post autor: ~kasia »

Wiem że jetem już kolejna ale jeślimogę to również byłabym wdzięczna za przesłanie: [email protected] Pozdrawiam
~grazyna

Post autor: ~grazyna »

Kochani proszę prześlijcie mi również interpretację pisma z Ministerstwa Finansów odnośnie wliczania amortyzacji i remontów bieżących do wyliczenia kosztu utrzymania mieszkańcó w DPS-ie. Mój e-mail: [email protected]
Pozdrawiam- Grazyna
~Kinga

Post autor: ~Kinga »

tutaj jest problem; czy przy obliczaniu kosztu utrzymania mieszkańca odliczać duże remonty po uzyskaniu standartu?
~Jola

Post autor: ~Jola »

Wyliczanie tego kosztu to mój problem, bo co roku liczę go z wydatków (?). Proszę o informcję od Agnieszki lub kogoś innego na temat pisma Ministerstwa Finansów na temat wliczania do kosztu utrzymania amortyzacji i odejmowania kosztów inwestycyjnych. Mój adres [email protected]
ODPOWIEDZ