Odpłatność za schronisko - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 31 lip 2012, 7:18

tede- jaki nick taka i wiedza narpeijw byki przestań robić, a potem rozmawiaj.na koty IDZ wygrało przetarg na sterylkia urząd daje na wszystkie zwierzęta mf3w o liczbach, jakie są a nie jakies nieokreślone banialuki, jak wiesz to powiedz- proste, skoro ja się mylę to mnie oświeć!według umowy macie tyle psf3w z gmin, macie pozwolenie na 50 a pewnie macie w schronie jeszcze wiecej!co do weterynarza to jeśli jest droższy to jest to tylko i wyłacznie Wasza niegospodarność, bo płacicie najdroższemu- czyżby znajomy?Podaj liczby bo dużo dla mnie mało znaczy ile wydajeci ena karmę, ile na weta, ile na płace, ile na rachunki..nie wiem, czy wiesz, ale ja mam te informacje z urzędu miasta, gdyż KAżDY m a prawo wglądu do raportf3w instytucji prowadzonych przez stowarzyszenia- tu nie ma tajemnicy- wszystko musi być JAWNE!
~Jessica

Napisano: 02 sie 2012, 10:21

tede- jaki nick taka i wiedza… najpierw byki przestań robić, a potem rozmawiaj.na koty IDZ wygrało przetarg na sterylkia urząd daje na wszystkie zwierzęta…mów o liczbach, jakie są a nie jakies nieokreślone banialuki, jak wiesz to powiedz- proste, skoro ja się mylę to mnie oświeć!według umowy macie tyle psów z gmin, macie pozwolenie na 50 a pewnie macie w schronie jeszcze wiecej!co do weterynarza to jeśli jest droższy to jest to tylko i wyłacznie Wasza niegospodarność, bo płacicie najdroższemu- czyżby znajomy?Podaj liczby bo dużo dla mnie mało znaczy… ile wydajeci ena karmę, ile na weta, ile na płace, ile na rachunki..nie wiem, czy wiesz, ale ja mam te informacje z urzędu miasta, gdyż KAżDY m a prawo wglądu do raportów instytucji prowadzonych przez stowarzyszenia- tu nie ma tajemnicy- wszystko musi być JAWNE!

https://www.texascarinsur.com/ https://www.comparefreequotesonline.com/
~Keys

Napisano: 18 paź 2012, 16:18

jaki rozdział i paragraf stosujecie do opłaty za pobyt w schronisku osoby bezdomnej?
Proszę o pomoc.
~Renata

Napisano: 18 paź 2012, 19:31

ustawa o pomocy społecznej, poczytaj , dobrze Ci zrobi i zapoznasz się z przepisami
~MAGDA11

Napisano: 19 paź 2012, 0:20

Nazwa Schronisko winno być bezpłatne - gminy dokładają pieniądze, a osoby pracujące w schroniskach są opłacane z gminny. Nie oszukujcie się, to są potrzeby dla ludzi czy fikcja!!!
Kierownictwo, opiekunowie zarabiają na osobach, potrzebujących, a ich w ogóle nie szanują, Nigdy nie będzie sprawiedliwiej.
~Resta

Napisano: 29 paź 2012, 22:12

~Resta: u nas schronisko jest prowadzone przez organizację pozarządową i ludzie tam pracujący opłacani są przez stowarzyszenie, Ośrodek Pomocy Społecznej jeśli kieruje bezdomnego opłaca noclegi plus gorący posiłek, a stowarzyszenie daje śniadania i kolacje/ nie zapewniają innych form pomocy/natomiast noclegownia jest bezpłatna i gmina utrzymuje noclegownię, tak jest w wielu miastach.
~MAGDA11

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x