tede- jaki nick taka i wiedza narpeijw byki przestaĹ robiÄ, a potem rozmawiaj.na koty IDZ wygraĹo przetarg na sterylkia urzÄ d daje na wszystkie zwierzÄta mf3w o liczbach, jakie sÄ a nie jakies nieokreĹlone banialuki, jak wiesz to powiedz- proste, skoro ja siÄ mylÄ to mnie oĹwieÄ!wedĹug umowy macie tyle psf3w z gmin, macie pozwolenie na 50 a pewnie macie w schronie jeszcze wiecej!co do weterynarza to jeĹli jest droĹźszy to jest to tylko i wyĹacznie Wasza niegospodarnoĹÄ, bo pĹacicie najdroĹźszemu- czyĹźby znajomy?Podaj liczby bo duĹźo dla mnie maĹo znaczy ile wydajeci ena karmÄ, ile na weta, ile na pĹace, ile na rachunki..nie wiem, czy wiesz, ale ja mam te informacje z urzÄdu miasta, gdyĹź KAĹźDY m a prawo wglÄ du do raportf3w instytucji prowadzonych przez stowarzyszenia- tu nie ma tajemnicy- wszystko musi byÄ JAWNE!
tede- jaki nick taka i wiedza… najpierw byki przestaĂ Â robiĂÂ, a potem rozmawiaj.na koty IDZ wygraĂ Âo przetarg na sterylkia urzĂÂ d daje na wszystkie zwierzĂÂta…mĂÂłw o liczbach, jakie sĂÂ a nie jakies nieokreĂ Âlone banialuki, jak wiesz to powiedz- proste, skoro ja siĂÂ mylĂÂ to mnie oĂ ÂwieĂÂ!wedĂ Âug umowy macie tyle psĂÂłw z gmin, macie pozwolenie na 50 a pewnie macie w schronie jeszcze wiecej!co do weterynarza to jeĂ Âli jest droĂ Âźszy to jest to tylko i wyĂ Âacznie Wasza niegospodarnoĂ ÂĂÂ, bo pĂ Âacicie najdroĂ Âźszemu- czyĂ Âźby znajomy?Podaj liczby bo duĂ Âźo dla mnie maĂ Âo znaczy… ile wydajeci ena karmĂÂ, ile na weta, ile na pĂ Âace, ile na rachunki..nie wiem, czy wiesz, ale ja mam te informacje z urzĂÂdu miasta, gdyĂ Âź KAĂ ÂźDY m a prawo wglĂÂ du do raportĂÂłw instytucji prowadzonych przez stowarzyszenia- tu nie ma tajemnicy- wszystko musi byĂÂ JAWNE!
Nazwa Schronisko winno być bezpłatne - gminy dokładają pieniądze, a osoby pracujące w schroniskach są opłacane z gminny. Nie oszukujcie się, to są potrzeby dla ludzi czy fikcja!!!
Kierownictwo, opiekunowie zarabiają na osobach, potrzebujących, a ich w ogóle nie szanują, Nigdy nie będzie sprawiedliwiej.
~Resta: u nas schronisko jest prowadzone przez organizację pozarządową i ludzie tam pracujący opłacani są przez stowarzyszenie, Ośrodek Pomocy Społecznej jeśli kieruje bezdomnego opłaca noclegi plus gorący posiłek, a stowarzyszenie daje śniadania i kolacje/ nie zapewniają innych form pomocy/natomiast noclegownia jest bezpłatna i gmina utrzymuje noclegownię, tak jest w wielu miastach.