Odsetki od noty za dps po terminie
Odsetki od noty za dps po terminie
na jakiej podstawie dps może naliczyć odsetki od noty obc. zapłaconej po terminie.nadmieniam iż na nocie obc. jest termin zapłaty 15 lub 17 .za listopad termin zapł. jest 17 listopad a ja zapłac. 25.11.14r i dostałam telefon ze zapłace odsetki od niterm.zapł. noty proszę o pomoc w tej sprawie
Re: Odsetki od noty za dps po terminie
[email protected] pisze:na jakiej podstawie dps może naliczyć odsetki od noty obc. zapłaconej po terminie.nadmieniam iż na nocie obc. jest termin zapłaty 15 lub 17 .za listopad termin zapł. jest 17 listopad a ja zapłac. 25.11.14r i dostałam telefon ze zapłace odsetki od niterm.zapł. noty proszę o pomoc w tej sprawie

Nie znam podstawy prawnej ale, dps nie może naliczać odsetek tak nam mówi nasze RIO
Mam gdzieś wyjaśnienie, bo też spieraliśmy się z DPSem, że zapłata za pobyt w DPS jest usługą, a tą płaci się PO jej wykonaniu. Czyli jeżeli była to nota za listopad to masz prawo zapłacić po zakończeniu miesiąca.
Oprócz Odsetki od noty za dps po terminie - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
decyzja o skierowaniu
Dom Pomocy Społecznej a alimentacja u rodzeństwa
pytanie
Pytanie czy OPS może skierow dziecko do DPS bez postan. sądu
wolne miejsce
leki do limitu NFZ
umieszczenie w dps bez zgody
14
zasiłek celowy dla osoby w DPS
odpłata zd dps dzieci przebywających za granicą
wolne miejsce w dps
uchylenie decyzji
Wolne miejsca w Domu Pomocy Społecznej
Pomóżcie Skierowanie do innego DPS- nową decyzją czy zmienić
Skierowanie do innego DPS- czy nowy wywiad???
wybory a osoby niepełnosprawne w dps