Opania nie chciał zagrać Lecha - dobrze czy źle? - HYdE PaRK

Strona 2 z 5    [ Posty: 43 ]

Napisano: 01 gru 2012, 10:57

a co nie można w Polsce mieć swoich preferencji politycznych? zachowanie PIS po odmowie Opani pokazuje cały ich fałsz i komunistyczne zapędy. Jak odmówił to mu opinię szargają!póki PIS nie rządzi to jest demokracja i można decydować czy się coś zagra czy np. pójdzie w jakimś durnym pochodzie
~oko

Napisano: 01 gru 2012, 14:20

Otóż to.
~Adam

Napisano: 01 gru 2012, 19:18

Tak jest! A teraz Opania zostanie Żydem. komuchem i zdrajcą...tyko czekać. Zdrajcą już jest. język nienawiści przy braku jakichkolwiek logicznych i konkretnych argumentów. Jestem pewna żeby nie siły które powstrzymują Kaczora pogrążylibyśmy się w wojnie domowej. każdy kto ma inny pogląd i innego guru miałby podrażnienie gardło. Przyjrzyjcie sie tym twarzom( https://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1fa02) strach się bać! To jest normalne w demokratycznym Państwie gdzie dialog winien jednoczyć.... ku .. rwa gdzie ja żyje i jak juz nie raz pisałam \" A to Polska właśnie\" ( TYLKO W CAŁKIEM INNYM KONTEKŚCIE NIŻ MIAŁA NA MYŚLI PANNA MŁODA)
~Wredna

Napisano: 01 gru 2012, 19:27

zastanów się Wredna jak ty mowisz i do kogo ty mowisz ( i kto tu mówi o nienawisci)?
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 01 gru 2012, 19:31

wredna mówi prawdę i przytacza fakty, dzibar nie wtryniaj sie tu ze swoim pouczaniem, módl sie i pokutuj - do tego nawołujesz,
~oko

Napisano: 01 gru 2012, 19:31

wredna mówi prawdę i przytacza fakty, dzibar nie wtryniaj sie tu ze swoim pouczaniem, módl sie i pokutuj - do tego nawołujesz,
~oko

Napisano: 01 gru 2012, 20:24

Babcia Józia z Plebanii też beszta Opanię.
Na fanatyków i oszołomów nie ma rady.
~Adam

Napisano: 01 gru 2012, 20:36

a to babia józiwia jeszcze żyje ?
~violka

Napisano: 01 gru 2012, 20:39

Tak. Zaangażowała sie bardzo w kampanię drobiowego PiS.
~Adam

Napisano: 01 gru 2012, 21:23

Nie szczekajcie i nie plujcie, bo plujecie sami na siebie i sra.cie w swoje gniazdo. Jeśli się komuś wmawia, ze należy szanować urząd prezydenta to albo szanujemy każdego albo krytyka każdego jest dozwolona. Mam w du.pie pana Opanię i jego poglądy Bardziej interesuje mnie obłuda, z którą wmawia się Polakom, że prezydenta należy szanować a przy każdej okazji opluwa się śp. L. Kaczyńskiego. Opania nie miał zagrać całego PiS-u tylko nie żyjącego prezydenta.

Jeśli podobno aptekarz nie może odmówić sprzedaży specyfików aborcyjnych lub antykoncepcyjnych z powodu swojego sumienia bo to jego zawód to niby dlaczego człowiek, którego zawodem jest aktorstwo może odmówić przyjęcia roli?

Ja jestem zdania, że oczywiście jeden i drugie ma do tego pełne prawo. Porównałem te dwie sytuacje aby uwydatnić absurdy, którymi ogłupia się społeczeństwo. Oczywiście zaraz sfora szczekających piesków zacznie udowadniać, że aptekarz to nie może a aktor tok bo wszyscy mają równe prawa.
~olo

Strona 2 z 5    [ Posty: 43 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x