a co nie można w Polsce mieć swoich preferencji politycznych? zachowanie PIS po odmowie Opani pokazuje cały ich fałsz i komunistyczne zapędy. Jak odmówił to mu opinię szargają!póki PIS nie rządzi to jest demokracja i można decydować czy się coś zagra czy np. pójdzie w jakimś durnym pochodzie
Tak jest! A teraz Opania zostanie Żydem. komuchem i zdrajcą...tyko czekać. Zdrajcą już jest. język nienawiści przy braku jakichkolwiek logicznych i konkretnych argumentów. Jestem pewna żeby nie siły które powstrzymują Kaczora pogrążylibyśmy się w wojnie domowej. każdy kto ma inny pogląd i innego guru miałby podrażnienie gardło. Przyjrzyjcie sie tym twarzom( https://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1fa02) strach się bać! To jest normalne w demokratycznym Państwie gdzie dialog winien jednoczyć.... ku .. rwa gdzie ja żyje i jak juz nie raz pisałam \" A to Polska właśnie\" ( TYLKO W CAŁKIEM INNYM KONTEKŚCIE NIŻ MIAŁA NA MYŚLI PANNA MŁODA)
Nie szczekajcie i nie plujcie, bo plujecie sami na siebie i sra.cie w swoje gniazdo. Jeśli się komuś wmawia, ze należy szanować urząd prezydenta to albo szanujemy każdego albo krytyka każdego jest dozwolona. Mam w du.pie pana Opanię i jego poglądy Bardziej interesuje mnie obłuda, z którą wmawia się Polakom, że prezydenta należy szanować a przy każdej okazji opluwa się śp. L. Kaczyńskiego. Opania nie miał zagrać całego PiS-u tylko nie żyjącego prezydenta.
Jeśli podobno aptekarz nie może odmówić sprzedaży specyfików aborcyjnych lub antykoncepcyjnych z powodu swojego sumienia bo to jego zawód to niby dlaczego człowiek, którego zawodem jest aktorstwo może odmówić przyjęcia roli?
Ja jestem zdania, że oczywiście jeden i drugie ma do tego pełne prawo. Porównałem te dwie sytuacje aby uwydatnić absurdy, którymi ogłupia się społeczeństwo. Oczywiście zaraz sfora szczekających piesków zacznie udowadniać, że aptekarz to nie może a aktor tok bo wszyscy mają równe prawa.