Polski Breivik złapany! - HYdE PaRK

Strona 1 z 5    [ Posty: 44 ]

Napisano: 20 lis 2012, 15:27

To są właśnie skrajni narodowcy, prawicowcy i nacjonaliści. Bojówkarze PiS-u!
Mają pracę, kasę, prestiż a mimo to pielęgnują w sobie nienawiść do własnej ojczyzny i demokratycznie wybranych władz.

~Adam

Napisano: 20 lis 2012, 15:47

~oko

Napisano: 20 lis 2012, 15:48

hahahahahahaha
~bibiolu

Napisano: 20 lis 2012, 15:56

No i mamy temat zastępczy, co nowego nastąpi pod płaszczykiem zamachu o ile to prawda, wyższe podatki, GMO i wiele innych ale cóż lemingi wlepią ślipia w ekran i napawać się będą sensacją.
~edzio

Napisano: 20 lis 2012, 16:02

Następny psychol spod prawicowej bandery. Zwolennik Polski dla polaków i izolacji.
~Adam

Napisano: 20 lis 2012, 16:16

jaki temat zastępczy? gdyby Brunon planował wysadzić w powietrze Kaczyńskiego to niebyłby to temat zastępczy, ale haaaalo na całą Polskę a Tusk winien i potrzebna komisja międzynarodowa
~oko

Napisano: 20 lis 2012, 16:18

Cóż realnie patrzę, widzę, myślę ale jak ktoś używa pasty z fluorem i zajada się chemią to uwierzy we wszystko huehuehue. Nadmieniam nie jestem zwolennikiem itp.....
~edzio

Napisano: 20 lis 2012, 16:20

Z analiz służb jasno wynika że ten koleś był prawicowcem. Skrajnym i radykalnym ale prawicowcem. Kimś kto idzie do kościoła i modli się o śmierć dla \"obcych\".
Kolejny powód by nie głosować na oszołomów spod znaku mohera, racy i swastyki.
~Adam

Napisano: 20 lis 2012, 18:28

Poniżej tekst jaki został przez niedoszłego zamachowca zamieszczony na jednym z forów. Pisownia słowa \"POlityków\" coś mi przypomina. Ktoś tutaj też tak pisał!

-\"Czas najwyzszy sie organizowac bo od samego gadanie jeszcze nic nie zrobiono. Wszystkich ludzi dla ktorych wartosc slowa \"wolnosc\" znaczy cos wiecej niz dla POlitykow zapraszam do kontaktu osobistego\"
~olga

Napisano: 20 lis 2012, 18:31

No właśnie. Tego mohery nie podważą. To człowiek prawicy.
Pytanie co resztą tj. tymi którzy pomagali temu zje.bowi?
~Adam

Strona 1 z 5    [ Posty: 44 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x