To są właśnie skrajni narodowcy, prawicowcy i nacjonaliści. Bojówkarze PiS-u!
Mają pracę, kasę, prestiż a mimo to pielęgnują w sobie nienawiść do własnej ojczyzny i demokratycznie wybranych władz.
No i mamy temat zastępczy, co nowego nastąpi pod płaszczykiem zamachu o ile to prawda, wyższe podatki, GMO i wiele innych ale cóż lemingi wlepią ślipia w ekran i napawać się będą sensacją.
jaki temat zastępczy? gdyby Brunon planował wysadzić w powietrze Kaczyńskiego to niebyłby to temat zastępczy, ale haaaalo na całą Polskę a Tusk winien i potrzebna komisja międzynarodowa
Cóż realnie patrzę, widzę, myślę ale jak ktoś używa pasty z fluorem i zajada się chemią to uwierzy we wszystko huehuehue. Nadmieniam nie jestem zwolennikiem itp.....
Z analiz służb jasno wynika że ten koleś był prawicowcem. Skrajnym i radykalnym ale prawicowcem. Kimś kto idzie do kościoła i modli się o śmierć dla \"obcych\".
Kolejny powód by nie głosować na oszołomów spod znaku mohera, racy i swastyki.
Poniżej tekst jaki został przez niedoszłego zamachowca zamieszczony na jednym z forów. Pisownia słowa \"POlityków\" coś mi przypomina. Ktoś tutaj też tak pisał!
-\"Czas najwyzszy sie organizowac bo od samego gadanie jeszcze nic nie zrobiono. Wszystkich ludzi dla ktorych wartosc slowa \"wolnosc\" znaczy cos wiecej niz dla POlitykow zapraszam do kontaktu osobistego\"