Postanowienia jeszcze nie widziałem bo jeszcze nie doniósł ale z tego co mówił przez telefon to ponoć już prawomocne.
Oficjalnie nie ma, ale nie oficjalnie to takie postanowienie na pewno jest i lada dzień doniesie Pan doniesie.zdzislaw_dyrma pisze: ↑05 maja 2021, 13:32To wzywasz Pana o uzupełnienie tego postanowienia/wyroku i dopiero się zobaczy.
Bo nie ma nic oficjalne co świadczy o opiece naprzemiennej?
Sorry chyba źle opisałem sytuacje, ale mi bardzie chodzi o to czy jeżeli ten Pan będzie się upierał że chcę całą kwot dostać ponieważ jak twierdzi matka nie sprawuję i nie będzie sprawować w ogóle opieki nad dziećmi to czy mam wtedy wysłać na wywiad żeby pracownik ustalił stan faktyczny czy kierować się postanowieniem sądu i przyznać proporcjonalniezdzislaw_dyrma pisze: ↑05 maja 2021, 14:14No to jak będzie w posiadaniu organu to dopiero będzie można coś powiedzieć.Jak dostarczy wyrok prawomocny gdzie określona jest opieka naprzemienna, to wtedy dostanie 250 zł.
Bardzo dziękuje za pomoc i miłego dnia życzęzdzislaw_dyrma pisze: ↑05 maja 2021, 15:22Jeśli w prawomocnym orzeczeniu sądu będzie opieka naprzemienna to Pan może sobie twierdzić co mu się żywnie podoba. Dopóki sąd nie zmieni postanowienia/wyroku to Pan będzie otrzymywał połowę świadczenia.