Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 2 z 31    [ Posty: 307 ]

Napisano: 14 sty 2016, 14:46

Dla mnie traumatycznym przeżyciem było przejście e-learningu i myślałam, że potem będzie tylko lepiej.
Tymczasem okazuje się, że przerasta mnie sprawdzenie, gdzie się podziewają karty z wniosku zarejestrowanego w starym systemie w dniu 31 grudnia. Totalna lipa.
kawa i ciasto

Napisano: 14 sty 2016, 14:58

E-learning działa pięknie :lol: w przeciwieństwie do programu :shock:
ubu

Napisano: 14 sty 2016, 15:03

Po rozwiązaniu podobno z sukcesem mojego problemu przez help-desk wchodzę do programu, zakładka "wnioski do obsłużenia lub wnioski obsłużone", a tam nie ma nic, nawet tych z migracji! Gdzie moje wnioski? Były przed chwilą.Tylko się śmiać, bo co innego nam zostaje. Dwa miesiące na obsługę wniosków w tym programie to stanowczo za mało. :lol:
wena

Napisano: 14 sty 2016, 15:06

Tupię nogami, płaczę i krzyczę: Ja chcę stary program! Chcieć, to sobie mogę... masakra :(
gajka

Napisano: 14 sty 2016, 15:22

żeby było ciekawiej ludzie mają jakieś postanowienia noworoczne i przychodzą jak nigdy drzwiami i oknami z wnioskami o przyznanie, przedłużenie i duplikaty jak na złość i jak tu ich witać uśmiechem już nie daje rady :oops: :shock: :( :o :cry: :roll: :evil:
ubu

Napisano: 14 sty 2016, 15:35

Ja nie mogę zrobić kompletnie nic :/ wpisując nr PESEL data urodzenia miała się sama generować - błąd !!! chcąc wybrać z listy cokolwiek - błąd !!! dzwoniąc pod podany nr tel z zapytanie o co chodzi - błąd !!! -> nikt nie odbiera a czas ucieka. Jak czytam, że ktoś zarejestrował wniosek to łzy same cisną mi się do oczu :twisted:
alicja13

Napisano: 14 sty 2016, 15:42

Udało mi się zarejestrować dwa wnioski w tym jeden mi się rozmnożył i powstała rodzina 20 osobowa bo wszystko się pomnożyło, a dziś wpisywałam ten sam wniosek z 6 razy i za każdym razem zostałam rozłączona. Wszystko do d...
Magdakom1

Napisano: 14 sty 2016, 15:51

ubu pisze:to wszystko przed tobą im dalej tym gorzej :D policz koszty, czy warto w to wchodzić tu masz magiczny wzór Xx13,40 + Yx2,68 + Zx1,34 = ? :cry:
a i tak te koszty i tak nie pójdą do Twojej kieszeni...
aaaaaa

Napisano: 14 sty 2016, 15:56

Było podejrzenie że ci co wprowadzili wniosek w całości to jakieś trolle od PR :lol: ale sam jeden w męczarniach wprowadziłem, a dzisiaj już też nic się nie dało, podejrzewam, że Windows ściągnął wczoraj sobie aktualizacje i dziś potroiła się stawka wszystkich błędów w SI KDR :twisted:
ubu

Napisano: 15 sty 2016, 10:50

a ja moi drodzy od grudnia czekam na nowe hasło (wprowadzając swoje dane do systemu wcisnełam magiczny guziczek, który już ponoć nie jest aktywny "generuj hasło" i straciłam swoje własne bo zastąpiłam go niechcący nowym, którego niezapisałam/niezapamiętałam . Masakra!!! Jednym słowem nie mam dostępu do cudownego programu. Mam kilka wniosków do wprowadzenia i kart do odebrania :) poprostu cudownie ;)
roza_s

Strona 2 z 31    [ Posty: 307 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x