Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 13 z 31    [ Posty: 304 ]

Napisano: 02 lut 2016, 14:11

generuj termin ? nie widze takiego przycisku przy wprowadzaniu wniosku
1986

Napisano: 02 lut 2016, 14:58

no właśnie jak zatwierdzisz wniosek, to program się obudzi i poprosi o uzupełnienie dodatkowych informacji tj. np. obywatelstwo, więc naciśniesz że chcesz uzupełnić i dopiero łaskawie otworzy ci okno gdzie dopiero pojawi się m.in. przycisk generowanie przy wyznaczaniu terminów ;)
ubu

Napisano: 02 lut 2016, 15:23

aaa
dzieki.

zaraz klikne :)
1986

Napisano: 02 lut 2016, 16:51

tez tak macie ?

wchodze w zarzadzanie kartami (własnie zamowiłem karty z wniosku o przyznanie KDR i podrodzaj wniosku nowa rodzina wybrałem)

a tam w polu status przyjecia zamowienia: DUPLIKAT - mam napisane.
1986

Napisano: 03 lut 2016, 12:03

No to bracie problem macie, musicie się nawrócić i zadośćuczynić błędom które popełniliście :D Szczególnie ważny jest żal za nowe oprogramowanie :D
ubu

Napisano: 03 lut 2016, 12:21

Witam mam problem z zamówieniem KDR. Mój wniosek jest w sekcji wnioski do obsłużenia i ma status w obsłudze i nie potrafie teraz dalej tego pchnąć nie wiem, czy coś źle zrobiłam i mnie zablokowaało czy coS? Prosze pomóżcie :roll:
nowa kdr

Napisano: 03 lut 2016, 12:58

No to obsłuż ten wniosek i w zakładce decyzje /przyznanie / wydanie KDR zaznaczasz ptaszki po lewej wybierasz przyznanie i zatwierdzasz, potem trzeba przejść do menu zamówienie kart/ nowe zamówienie znaleźć kolejny raz wniosek i zatwierdzić zamówienie aby wniosek miał status w produkcji ;)
ubu

Napisano: 04 lut 2016, 12:44

Chce wprowadzić wniosek, a tak okna odresu jedne na drugich i na dodatek nieaktywne. Uzupełnia tylko do powiatu i koniec. Też tak macie? czy to tylko u mnie/
Basia1968

Napisano: 08 lut 2016, 9:59

nieaktywne rzeczy tam bywają, ale jak będzie coś potrzebował program, a dużo potrzebuje to się upomni :lol:
ubu

Napisano: 08 lut 2016, 10:20

Czy ktoś ostatnio wprowadzał wniosek? Czy przy wpisaniu nazwiska i imienia system wymusza duże litery? a potem w zakładce Decyzje/Przyznanie pokazuje wszystko z małej?? :/
Chris

Strona 13 z 31    [ Posty: 304 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x