no właśnie jak zatwierdzisz wniosek, to program się obudzi i poprosi o uzupełnienie dodatkowych informacji tj. np. obywatelstwo, więc naciśniesz że chcesz uzupełnić i dopiero łaskawie otworzy ci okno gdzie dopiero pojawi się m.in. przycisk generowanie przy wyznaczaniu terminów
Witam mam problem z zamówieniem KDR. Mój wniosek jest w sekcji wnioski do obsłużenia i ma status w obsłudze i nie potrafie teraz dalej tego pchnąć nie wiem, czy coś źle zrobiłam i mnie zablokowaało czy coS? Prosze pomóżcie
No to obsłuż ten wniosek i w zakładce decyzje /przyznanie / wydanie KDR zaznaczasz ptaszki po lewej wybierasz przyznanie i zatwierdzasz, potem trzeba przejść do menu zamówienie kart/ nowe zamówienie znaleźć kolejny raz wniosek i zatwierdzić zamówienie aby wniosek miał status w produkcji
Chce wprowadzić wniosek, a tak okna odresu jedne na drugich i na dodatek nieaktywne. Uzupełnia tylko do powiatu i koniec. Też tak macie? czy to tylko u mnie/
Czy ktoś ostatnio wprowadzał wniosek? Czy przy wpisaniu nazwiska i imienia system wymusza duże litery? a potem w zakładce Decyzje/Przyznanie pokazuje wszystko z małej?? :/