Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 19 z 31    [ Posty: 304 ]

Napisano: 31 mar 2016, 14:03

nowapa pisze:jak odpowiadacie ludziom pytającym, kiedy otrzymają KDR zamówioną 2 miesiące temu?
ja już czekam ponad 3 tygodnie na zarejestrowanie zgłoszenia z problemem z którym się dodzwoniłem ze 2 razy i nic :cry:
ubu

Napisano: 31 mar 2016, 20:31

Proponuję aby ktos zebral wszystkie minusy w jeden wpis i wyślemy sugestie Pani Agacie Gagi, ktora odpowiada za ten system
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 01 kwie 2016, 11:02

SI KDR kolejny już raz, znowu nie działa!!!
nowapa
Podinspektor
Od: 16 gru 2014, 11:47
Zajmuję się:

Napisano: 01 kwie 2016, 11:29

Zawiesza się to dziadostwo!
nowapa
Podinspektor
Od: 16 gru 2014, 11:47
Zajmuję się:

Napisano: 06 kwie 2016, 9:54

Czy ktoś odbierał wniosek złożony elektronicznie? Jak tam odebrać załączniki? bo strona twierdzi że wysłała ale ja tego nigdzie nie widze :/
Romek

Napisano: 06 kwie 2016, 10:08

Witam.
Pierwszy wniosek w lutym wprowadzałam ok 6 godzin- co wychodziłam na prostą coś się a to wieszało, nie wiedziałam jaki przycisk wcisnąć itp.... Masakra!!!! Ale robi się jeszcze ciekawiej - sprawozdanie S.04W - jak mam zrobić skoro konto adm gminnego nie ma roli sporządzenia sprawozdania a moje konto zostało zablokowane. W styczniu miały przyjść jakieś aktywacje kont na adresy e-mail - dostaliście? Jestem na skraju wyczerpania nerwowego przez SI KDR - jestem prostym pracownikiem socjalnym a nie informatykiem na etacie.
kejti

Napisano: 07 kwie 2016, 8:05

Nie wiem co ci już powiedzieć i jak pocieszyć może komunikat który wszyscy otrzymaliśmy cię pocieszy "Komunikat o połączeniu spółek Unizeto Technologies i Asseco Data Systems" :lol: :lol: :lol:
ubu

Napisano: 25 kwie 2016, 8:29

Czekam już prawie 2 miesiące żeby ministerstwo łaskawie spojrzało na błędnie skierowane karty do reklamacji, ponoć nie jestem sam :cry: . Wyobraźcie sobie że system przy drugim wniosku w tym programie który wpisywałem jakimś cudem wygenerował daty ważności kart członków rodziny z datą na dzień przed ich narodzeniem się :lol: Biorąc pod uwagę ze ten program na początku nie domagał nie mogę jednoznacznie stwierdzić po czyjej stronie jest odpowiedzialność ze ten błąd, choć dziwi fakt, że generalnie system pozwalał wpisać datę ważności wcześniejszą niż datę narodzin danej osoby :x .
ubu

Napisano: 27 lip 2017, 11:54

Ponad rok spokoju i się zaczął popis zamieszania z poplątaniem. Nowe wnioski się pojawią, zapewne minutę po czasie, namieszano w ustawie o KDR jak na razie nic przejrzystego z tego nie widać, mowa o nowej usłudze jak karta elektroniczna, aż strach się bać :? , rodzice którzy mieli kiedyś co najmniej 3 dzieci będą mogli się ubiegać zaraz też o karty dla siebie, a wyceniono to na 5,36 :shock: rewelacja ciekawe kto wylicza te stawki głodowe? :evil: A jak my to mamy weryfikować że oni kiedyś ileś tam dzieci mieli?, to wszystkie dzieci się będzie sumować nawet te co zmarły i to zaraz po porodzie? :geek: Na uprzedzenie o takich dobrych zmianach, rzetelne wytłumaczenie i poinformowani z góry nie ma co liczyć, a do twórców programu to na tel. też już się chyba nie daje dodzwonić? Bo jest HelpDesk, a tonący się helpdesku musi łapać :x
"To err is human, to forgive is divine"
ubu
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 27 lip 2017, 11:31
Zajmuję się: KDR

Napisano: 28 lip 2017, 8:52

przybijam Ci piątkę!
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się: