Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 17 z 31    [ Posty: 304 ]

Napisano: 29 lut 2016, 14:25

po wprowadzeniu wniosku w pewnym momencie mamy okno decyzyjne ws przyznania kart lub np. ich odmowy. Czyli tak można wprowadzić i odmówić :lol:
ubu

Napisano: 01 mar 2016, 15:06

"Obecnie trwają prace wdrożeniowe w SI KDR mające na celu przywrócenie opcji drukowania na kartach dwóch imion" - to są iście ważne sprawy którymi się zajmują :lol: :evil: :twisted: :ugeek:
taaa

Napisano: 01 mar 2016, 15:17

Ponieważ mogą występować nieprawidłowości w odświeżaniu skrzynki pocztowej, należy podjąć próbę odebrania dokumentu, także wtedy, gdy w skrzynce pocztowej wyświetla się informacja, że nie ma wiadomości do odebrania. Obecnie trwają prace mające na celu naprawienie ww. błędu.
No brawo! Śmiać się, czy płakać?
nowapa
Podinspektor
Od: 16 gru 2014, 11:47
Zajmuję się:

Napisano: 01 mar 2016, 15:52

Komunikat powyższy brzmi: Proszę Państwa, co prawda, rzecz sknociliśmy i nie działa, ale spróbujcie na niej mimo to pracować".
nowapa
Podinspektor
Od: 16 gru 2014, 11:47
Zajmuję się:

Napisano: 02 mar 2016, 12:37

Da się cokolwiek wydrukować w programie? Jakąś listę, raport, wniosek?
Gość

Napisano: 04 mar 2016, 10:31

Gość pisze:Da się cokolwiek wydrukować w programie? Jakąś listę, raport, wniosek?
pracują nad tym :P
ubu

Napisano: 07 mar 2016, 12:14

Ja mam dość!!!!!!!!!!!!!!
utknęłam z dwoma wnioskami na wnioskach roboczych. Gdy klikam szczegóły, to jedyna aktywna ikonka to "powrót". Co robić??????
Sylia

Napisano: 07 mar 2016, 12:21

Sylia pisze:Ja mam dość!!!!!!!!!!!!!!
utknęłam z dwoma wnioskami na wnioskach roboczych. Gdy klikam szczegóły, to jedyna aktywna ikonka to "powrót". Co robić??????
Zapewne należy wrócić, się nawrócić i nie utykać więcej :lol: . Dlaczego w roboczych wrócić do wniosku i zatwierdzać a nie zapisywać. Potem poprosi o uzupełnienie brakujących danych jak dat końca ważności dla dzieci i że to np. nowa rodzina i nic więcej tam nie wpisywać, tylko znów zatwierdzić. Potem rozpatrzyć pozytywnie decyzje o przyznaniu kart i wreszcie zamówić wysyłkę w kolejnym przedziale i już dobrniemy do końca :?
ubu

Napisano: 07 mar 2016, 12:28

Właśnie po dłuuugim czasie prób i błędów postanowiłam edytować wniosek i zatwierdzić go bez zapisywania :) Reszta jakoś poszła, choć do doopy ten program jest!!!
Sylia

Napisano: 10 mar 2016, 9:24

A mnie zaraz trafi!!! Wprowadziłam wniosek zapisałam, zatwierdziłam i czas zamówić karty, a tu zonk. wyskakuje jakiś wyjątek i błąd i zawieszenie.Ani powrócić, ani wylogować> jedyne to zamknąć przeglądarkę i spokój.
~gosiab

Strona 17 z 31    [ Posty: 304 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x