Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 10 z 31    [ Posty: 304 ]

Napisano: 26 sty 2016, 14:20

No to tak - nowy program do obsługi robił jakiś skończony debil. To nie jest program do obsługi tylko jakieś gówno, po linii najmniejszego oporu trzeba przenosić cały wniosek punkt po punkcie do komputera - po co? :shock: adres 5 razy, daty 5 razy, dziadostwo. Czy oni kuwa nie ufają ludziom którym za to płacą (hehe), że chcą to wszystko elektronicznie weryfikować?
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 26 sty 2016, 14:34

goscw pisze:Dzisiaj wysłałam zamówienie. Wchodząc teraz w szczegóły sprawy nad zakładkami ostrzeżenia/przyznania/korespondencja/karty jest taka pozycja jak "czy wniosek o dodanie nowej rodziny w gminie" pozycja pozostała pusta. Przy wcześniejszych wnioskach wpisane było TAK lub NIE. czy ktoś z Was miał taki przypadek???

a zerknij na numer karty, jest tam wpisany poprawny numer rodziny? bo ja mam wniosek o nowego członka rodziny, wprowadziłam, ale w szczegółach też jest że nie przypisano go do żadnej rodziny, "brak rodziny w systemie" i nie można tego zmienić, wpisać tam też nic się nie da
no to jest jakaś porażka !!!
wrrrr

Napisano: 26 sty 2016, 14:35

dodam że nie zamówiłam jeszcze tej karty bo nie wiem czy dopisze system to do tej rodziny czy zrobi z niego inna rodzinę,
wrrrr

Napisano: 26 sty 2016, 14:59

Rodzina do której przypisane zostaną osoby znajduje się numer rodziny
goscw
Stażysta
Od: 11 sty 2016, 13:17
Zajmuję się:

Napisano: 26 sty 2016, 15:01

na kartach tez jest ten numer
goscw
Stażysta
Od: 11 sty 2016, 13:17
Zajmuję się:

Napisano: 26 sty 2016, 15:39

w CAS pojawiło się sprawozdanie do 15 lutego do zrobienia DSR-KDR-Samorządowy-2/2015r. za 2 półrocze 2015 (błędnie 2016 wpisane :lol: ) natychmiast go wycofali, i dali jakies zastępcze zupełnie bezcelowe informacje na które się już wiele razy odpowiadało. Widocznie się skapnęli że role raportowania nie są nawet udostępnione użytkownikom, jakby to była zresztą wielka pomoc i pewne informacje, tym bardziej w nowym programie. PORAŻKA :lol:
ubu

Napisano: 26 sty 2016, 15:56

ubu pisze:w CAS pojawiło się sprawozdanie do 15 lutego do zrobienia DSR-KDR-Samorządowy-2/2015r. za 2 półrocze 2015 (błędnie 2016 wpisane :lol: ) natychmiast go wycofali, i dali jakies zastępcze zupełnie bezcelowe informacje na które się już wiele razy odpowiadało. Widocznie się skapnęli że role raportowania nie są nawet udostępnione użytkownikom, jakby to była zresztą wielka pomoc i pewne informacje, tym bardziej w nowym programie. PORAŻKA :lol:

raporty trzeba było zrobić w starym systemie i sobie gdzies zapisac, wydrukować, cokolwiek, ale żeby je mieć, po to żeby mieć dane do sprawozdania które będzie trzeba wysłać w lutym
ewee

Napisano: 27 sty 2016, 8:55

raporty trzeba było zrobić w starym systemie i sobie gdzies zapisac, wydrukować, cokolwiek, ale żeby je mieć, po to żeby mieć dane do sprawozdania które będzie trzeba wysłać w lutym

tak tak siostra ewee dała nam przykład prawdziwej niewiary w nowe systemy i pomoc ministerstwa :lol: strzeżonego Pan Bóg strzeże a raporty siostry ewee są bezpieczniejsze niż aneks do raportu z likwidacji WSI :lol:
ubu

Napisano: 27 sty 2016, 10:37

ubu pisze:

tak tak siostra ewee dała nam przykład prawdziwej niewiary w nowe systemy i pomoc ministerstwa :lol: strzeżonego Pan Bóg strzeże a raporty siostry ewee są bezpieczniejsze niż aneks do raportu z likwidacji WSI :lol:

ha ha byś wiedział że strzegę je jak mogę :D ale czy aby na pewno to wystarczy to się okaże, niemniej jednak mam nadzieję że pomogą mi przy sprawozdaniu :D
a komu można ufać w dzisiejszym świecie? :|
ewee

Napisano: 27 sty 2016, 11:22

Żeby było śmieszniej system nie wysyła smsów. Sami musimy dzwonić do rodzin. SUPER
agaw
Stażysta
Od: 22 mar 2010, 15:59
Zajmuję się:

Strona 10 z 31    [ Posty: 304 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x